Povezane vesti
Za tri sata više od 170.000 potpisa podrške listi „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“
RTK pre 4 minuta
Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je Srpska napredna stranka prikupila više od 170.000 potpisa podrške za izbornu listu „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“ za predstojeće vanredne parlamentarne izbore zakazane 25. oktobra. „U 21 čas obavešten… »
Do 22 časa 210.298 ljudi stalo uz listu "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija". Oglasio se predsednik: "Gotovo da sam…
Blic pre 45 minuta
Za samo tri sata prikupljeno je više od 170.000 potpisa podrške građana Srpska napredna stranka je danas započela prikupljanje potpisa podrške Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se večeras povodom velikog odziva građana koji su svojim potpisom… »
Vučić tvrdi da je za tri sata prikupljeno 170.000 potpisa za listu Ujedinjena Srbija
Nova pre 55 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je večeras do 21 časa prikupljeno 170.000 potpisa sa izbornu listu "Ujedinjena Srbija" za vanredne parlamentarne izbore koji će biti održani 25. oktobra. "U 21 čas obavešten sam da smo prikupili više od… »
Počelo prikupljanje potpisa za listu „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“: U Nišu više od 20 lokacija
Glas juga pre 54 minuta
U Nišu je večeras počelo prikupljanje potpisa podrške izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“ za predstojeće parlamentarne izbore, koji će biti održani 25. oktobra. Potpisi se, prema navodima predstavnika Srpske napredne stranke… »
Vučić: Za tri sata prikupljeno 170.000 potpisa za listu Ujedinjena Srbija
Beta pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je večeras do 21 časa prikupljeno 170.000 potpisa sa izbornu listu "Ujedinjena Srbija" za vanredne parlamentarne izbore koji će biti održani 25. oktobra. "U 21 čas obavešten sam da smo prikupili više od… »
Radio sto plus pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je večeras do 21 časa prikupljeno 170.000 potpisa sa izbornu listu “Ujedinjena Srbija” za vanredne parlamentarne izbore koji će biti održani 25. oktobra. “U 21 čas obavešten sam da smo prikupili više od… »
Serbian News Media pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je večeras do 21 časa prikupljeno 170.000 potpisa sa izbornu listu „Ujedinjena Srbija“ za vanredne parlamentarne izbore koji će biti održani 25. oktobra. „U 21 čas obavešten sam da smo prikupili više od… »
Pravo u centar pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je večeras do 21 časa prikupljeno 170.000 potpisa sa izbornu listu „Ujedinjena Srbija“ za vanredne parlamentarne izbore koji će biti održani 25. oktobra. „U 21 čas obavešten sam da smo prikupili više od… »
Vučić: Izborna lista SNS do 21 čas prikupila više od 170.000 potpisa podrške
Euronews pre 2 sata
Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je Srpska napredna stranka prikupila više od 170.000 potpisa podrške za izbornu listu "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" za predstojeće vanredne parlamentarne izbore zakazane 25. oktobra. "U 21 čas obavešten… »
(Video) „Za samo tri sata! Gotovo sam zaplakao“ Vučić: Izborna lista SNS do 21 čas prikupila više od 170.000 potpisa podrške…
Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je Srpska napredna stranka prikupila više od 170.000 potpisa podrške za izbornu listu "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" za predstojeće vanredne parlamentarne izbore zakazane 25. oktobra. U 21 čas… »
Vučić tvrdi: "Za tri sata prikupljeno 170.000 potpisa za listu 'Ujedinjena Srbija'"
N1 Info pre 1 sat
Vesti dana »
Danas sunce i 37 stepeni, a već večeras promena: RHMZ objavio prognozu za naredne dane
NIN pre 15 satijoš 20 povezanih
Početak izborne kampanje Studentske liste i upozorenje na lažna udruženja
Naslovi.ai pre 9 satijoš 30 povezanih
Američki ministar rata: 11. septembar jedan od najmračnijih dana u američkoj istoriji
Kurir pre 4 satijoš 22 povezane