Povezane vesti
"Mrtva trka ko me je više povredio", Maja iskreno o karijeri, porodici i potencijalnom duetu s Milicom Pavlović
Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Maja Berović sinoć je napravila kolaps u Beogradu zbog nastupa u poznatom klubu, a pred sam početak u iskrenom razgovoru sa sedmom silom otkrila je da sledeće godine pravi veliko slavlje. Maja je stigla u besnoj mašini, u pripijenom… »
Nikada nisam htela da odustanem: Maja Berović o 20 godina karijere, uspesima, razočaranjima i porodici (foto)
Večernje novosti pre 19 sati
MUZIČKA zvezda Maja Berović u razgovoru za „Večernje novosti“ osvrnula se na gotovo dve decenije karijere, ljude koji su tokom godina bili uz nju, ali i na one koji su je razočarali. Foto: Novosti Pevačica je otkrila da sledeće godine planira veliko… »
"Mrtva trka ko me je više povređivao": Maja Berović otvorila dušu o prijateljima, mužu i sinu Lavu
Nova pre 22 sata
Pevačica Maja Berović posle dužeg vremena će se družiti sa beogradskom publikom. Maja će naredne godine obeležiti i veliki jubilej, te objašnjava šta joj je bilo najbitnije u karijeri i koji je put do uspeha. - Uželela sam se Beograda, jedva sam čekala… »
"Povređivali su me i prijatelji i saradnici, bitno da je moj muž ostao" Maja Berović o karijeri i porodici, a evo šta je rekla…
Kurir pre 24 sata
Maja Berović spremna je za novi susret sa beogradskom publikom, a pred nastup je za Kurir govorila o brojnim aktuelnostima, ali i detaljima iz privatnog života o kojima retko priča. Pevačica nije krila da joj je Beograd nedostajao i da se posebno raduje… »
"Povređivali su me i prijatelji i saradnici, bitno da je moj muž ostao" Maja Berović o karijeri i porodici: "Sina mi čuva…
Blic pre 1 dan
Ističe da joj je najveći oslonac u životu suprug. Maja priznaje da tokom nastupa stalno proverava kako je njen sin i često komunicira sa dadiljom. Pevačica Maja Berović doputovala je u Beograd i otkrila da sledeće godine obeležava čak 20 godina uspešne… »
Vesti dana »
Ribakina vlada njujorkom: Osvojila prvi US open, Sabalenka bez het-trika
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane
Vremenska prognoza: Nedelja sunčana i topla, u ponedeljak stižu pljuskovi i grmljavina
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih
Peskov: Rusija očekuje trilateralu sa SAD i Ukrajinom u doglednoj budućnosti, kao i Kušner
Politika pre 1 satjoš 14 povezanih