Povezane vesti

„Nisam video igrača boljeg od sebe“: Mbape novom izjavom zapalio internet, pomenuo i Zlatnu loptu!

„Nisam video igrača boljeg od sebe“: Mbape novom izjavom zapalio internet, pomenuo i Zlatnu loptu!

Hot sport pre 16 sati
Za koju, naravno, veruje da može da osvoji ove sezone! Kilijan Mbape ne krije visoke ambicije. Francuski fudbaler smatra da ima kvalitet da bude proglašen za najboljeg igrača sveta, a jedan od njegovih kratkoročnih ciljeva jeste osvajanje Zlatne lopte… »
Mbape istakao kandidaturu za Zlatnu loptu: "Niko nije imao bolju sezonu od mene"

Mbape istakao kandidaturu za Zlatnu loptu: "Niko nije imao bolju sezonu od mene"

Nova pre 17 sati
Francuski fudbaler Kilijan Mbape izjavio je u intervjuu za ugledni "L'Ekip" da veruje da je zaslužio Zlatnu loptu, istakavši da sebe već godinama smatra najboljim igračem sveta. Napadač Real Madrida naglašava da nagradu vidi kao jedan od svojih primarnih… »
Mbape: "Niko nije imao bolju sezonu od mene"

Mbape: "Niko nije imao bolju sezonu od mene"

B92 pre 18 sati
Francuski fudbaler Kilijan Mbape veruje da može biti najbolji na svetu. Mbape (28) smatra da neće imati još mnogo vremena za tako nešto. "Imam osećaj da mogu da osvojim Zlatnu loptu ove godine. To je jedan od mojih ciljeva, i to kratkoročnih. Nema mnogo… »
Embape šokirao izjavom o Zlatnoj lopti: "Imam argumente, najbolji sam"

Embape šokirao izjavom o Zlatnoj lopti: "Imam argumente, najbolji sam"

Telegraf pre 21 sat
Kilijan Embape imao je dobru sezonu, međutim, Francuz sebe smatra mnogo boljim nego što je to zaista i pokazao. Priča o "Zlatnoj lopti" uveliko je aktuelna, a u velikom intervjuu za francuski "Lekip" Embape je imao nekoliko, u najmanju ruku rečeno… »
Kilijan Mbape otvorio dušu kao nikada do sada: "Kritikuju me mnogo, ali... Zlatna lopta? Ja bih glasao za sebe!"

Kilijan Mbape otvorio dušu kao nikada do sada: "Kritikuju me mnogo, ali... Zlatna lopta? Ja bih glasao za sebe!"

Kurir pre 23 sata
Kilijan Mbape, jedan od glavnih favorita za Zlatnu loptu ove sezone, dao je opširan intervju za magazin France Football, organizatora ovog prestižnog događaja. Francuski napadač, koji se u užem krugu kandidata nalazi uz Harija Kejna, Lamina Jamala i… »
Mbape smatra da je najbolji igrač sveta prošle sezone bio Mbape

Mbape smatra da je najbolji igrač sveta prošle sezone bio Mbape

Sport klub pre 22 sata
"Nijedan igrač prošle sezone nije bio bolji od mene", poručio je Kilijan Mbape u intervjuu za "France Football", časopis koji će i ove godine proglasiti najboljeg fudbalera sveta. Jedan od glavnih kandidata za Zlatnu loptu, koja će biti dodeljena… »

Vesti dana »