Povezane vesti
„NAREDILI SU MI DA ČUČNEM DOK SU ONI IMALI INTIMNE ODNOSE NA STOLU!“ Pevačica otkrila JEZIVE detalje sa nastupa: „Bila sam…
Svet & Skandal pre 9 sati
Pevačica Sandra Rešić šokirala je javnost priznanjem o nesvakidašnjoj i skandaloznoj situaciji koju je doživela na jednom slavlju. Naime, dvojica beogradskih biznismena su od nje i njenog kolege tražili da nastave sa pevanjem dok su oni, pred svima… »
"Beogradski biznismeni su imali intimne odnose na stolu, naredili su da čučnem" Pevačica zaprepastila priznanjem: "Nisam znala…
Blic pre 15 sati
Nakon skandalozne situacije, muzičarima je rečeno da nastave sa pevanjem iza biznismena. Sandra je naglasila da danas ne bi dozvolila sebi takvu situaciju i da sada ulaže novac pametno, fokusirajući se na profesionalizam. Pevačica Sandra Rešić šokirala… »
Pevačicu trojica biznismena naterali da peva i čuči ispod stola, dok su oni imali odnose: "Bila sam mlada"
Telegraf pre 14 sati
Pevačica Sandra Rešić šokirala je javnost priznanjem o nesvakidašnjoj i skandaloznoj situaciji koju je doživela na jednom slavlju. Naime, dvojica beogradskih biznismena su od nje i njenog kolege tražili da nastave sa pevanjem dok su oni, pred svima… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 41 povezana