Povezane vesti

U pobedi Pančevaca, mladi Davorin Tošić dvostruki strelac: "Srećan sam zbog golova i pobede"

U pobedi Pančevaca, mladi Davorin Tošić dvostruki strelac: "Srećan sam zbog golova i pobede"

Dnevnik pre 1 dan
Fudbaleri Železničara na svom SRC Mladost ostvarili su treću prvenstvenu pobedu protiv Mačve. Junak pobede je mladi Davorin Tošić koji je ulaskom sa klupe sa dva pogotka rešio pitanje pobednika. Mladom Tošiću su ovo ujedno bili i prvi zvanični golovi u… »
Pančevci slavili protiv Šapčana Radomir Koković: "Ključ je bio tačnost sa pozicijama i strpljenjem"

Pančevci slavili protiv Šapčana Radomir Koković: "Ključ je bio tačnost sa pozicijama i strpljenjem"

Dnevnik pre 1 dan
Fudbaleri Železničara pred svojim navijačima ostvarili su novu prvenstvenu pobedu protiv Mačve. Junak pobede je mladi Davorin Tošić koji je ulaskom sa klupe sa dva pogotka rešio pitanje pobednika. Tokom celog susreta puleni trenera Radomira Kokovića… »
Nakon debija iz snova, Tošić poručio: Golove posvećujem porodici, imao sam osećaj da ću da ga dam

Nakon debija iz snova, Tošić poručio: Golove posvećujem porodici, imao sam osećaj da ću da ga dam

Večernje novosti pre 1 dan
Fudbaler Železničara Davorin Tošić bio je dvostruki strelac u utakmici 9. kola Superlige Srbije, u kojoj su plavo-beli odmerili snage sa Šabačkom Mačvom. FOTO: FK Železničar Tošiću su ovo ujedno bili i prvi zvanični golovi u Superligi. - Kada sam ušao u… »
Iz Zvezde stigao u Pančevo, sada oduševio trenera i ceo tim, postao junak Dizelke: “Mnogo sam srećan”

Iz Zvezde stigao u Pančevo, sada oduševio trenera i ceo tim, postao junak Dizelke: “Mnogo sam srećan”

Telegraf pre 1 dan
Fudbaler Železničara Davorin Tošić bio je dvostruki strelac u utakmici 9. kola Superlige Srbije, u kojoj su plavo-beli odmerili snage sa Mačvom iz Šapca. Tošiću su ovo ujedno bili i prvi zvanični golovi u Superligi. - Kada sam ušao u 70. minutu… »
"Posle penala nam se uvukla nervoza", Radomir Koković izneo utiske nakon pobede Železničara nad Mačvom

"Posle penala nam se uvukla nervoza", Radomir Koković izneo utiske nakon pobede Železničara nad Mačvom

Večernje novosti pre 1 dan
FK Železničar Pančevo pobedio je ekipu FK Mačva, u okviru 9. kola Superlige Srbije, rezultatom 2:0. Dvostruki strelac bio je Davorin Tošić u 74. i 86. minutu utakmice. FOTO: Železničar Pančevo Po završetku utakmice svoje utiske sumirao je šef stručnog… »

Vesti dana »