Povezane vesti
Probudio me pritisak na vratu Tijana nije ni znala da je sa kampovanja donela zmiju u stan na Novom Beogradu
Dnevnik pre 19 sati
Tijana je posle vikend-kampovanja na Magliču mislila da je najgori deo priče bio susret sa zmijom kod šatora. Tri dana kasnije, u svom novom stanu na Novom Beogradu, probudila se usred noći sa snažnim pritiskom oko vrata – a onda shvatila da joj je zmija… »
"Samo me budi iz sna pritisak na vratu kao da me neko davi": Tijani se zmija na kampovanju uvukla u torbu, a onda horor.
Mondo pre 19 sati
Za Tijanu je jedno vikend kampovanje sa društvom na Magliču trebalo da bude tek kratki beg od svakodnevice. Umesto toga, postalo je početak neobičnog niza događaja u kojem su glavnu ulogu imale - zmije. Bio je 16. avgust i njen rođendan. Dok je stajala… »
"Grebala sam je, čupala, stisla me je oko vrata" Tijana je preživela noć iz pakla: Zmija joj ušla u torbu, a onda je u stanu…
Blic pre 20 sati
Nakon povratka u Beograd, zmija se neprimetno uvukla u Tijaninu torbu i stigla sa njom u novi stan Tri dana kasnije, Tijanu je iz sna probudio pritisak oko vrata, gde je shvatila da se zmija obmotala oko nje Za Tijanu je jedno vikend kampovanje sa… »
Horor na Novom Beogradu! Tijana nije ni znala da je sa kampovanja donela zmiju: Probudio me pritisak na vratu
Telegraf pre 20 sati
Neke priče počnu sasvim obično, a onda gotovo neprimetno, prerastu u iskustvo koje zauvek pamtimo. Za Tijanu je jedno vikend kampovanje sa društvom na Magliču trebalo da bude tek kratki beg od svakodnevice. Umesto toga, postalo je početak neobičnog niza… »
Vesti dana »
Protest u Nišu zbog problema sa overom potpisa za Studentsku listu
Naissus info pre 11 minutajoš 2 povezane