Povezane vesti
„DIJAGNOSTIKOVAN MI JE OGROMAN TUMOR!“ Marijana Mateus proživela PAKAO pred razvod od Lotara: „Zapitala sam se da li ga uopšte…
Svet & Skandal pre 9 sati
Dizajnerka Marijana Mateus iza sebe ima brak sa bivšim fudbalskim trenerom Lotarom Mateusom, sa kojim je i nakon razvoda ostala u dobrim i prijateljskim odnosima. Ona je jednom prilikom otkrila da joj je pred razvod dijagnostikovan tumor. Međutim, iza… »
"Malo pre razvoda sam saznala da imam tumor": Marijana Mateus se razbolela zbog stresa u braku
Nova pre 8 sati
Marijana Mateus je nekada bila u braku sa bivšim fudbalskim trenerom Lotarom Mateusom, a i nakon razvoda uspeli su da zadrže korektan i prijateljski odnos. U jednom ranijem intervjuu govorila je o veoma teškom životnom periodu, kada joj je neposredno pre… »
"Dijagnostikovan mi je ogroman tumor" Marijana Mateus prošla kroz agoniju, sve saznala pred razvod sa Lotarom: "Preispitala…
Blic pre 10 sati
Marijana Mateus je šest nedelja bila u neizvesnosti, ali je sve stoički podnela. Sve do operacije se nije znalo da li je tumor maligni. Dizajnerka Marijana Mateus iza sebe ima brak sa bivšim fudbalskim trenerom Lotarom Mateusom, sa kojim je i nakon… »
"Bolest me je naterala... dijagnostikovan mi je..." Marijana Mateus u najtežem periodu dobila strašnu dijagnozu
Telegraf pre 9 sati
Dizajnerka Marijana Mateus iza sebe ima brak sa bivšim fudbalskim trenerom Lotarom Mateusom, sa kojim je i nakon razvoda ostala u dobrim i prijateljskim odnosima. Ona je jednom prilikom otkrila da joj je pred razvod dijagnostikovan tumor. Međutim, iza… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana
Napad na saudijski naftovod i nove tenzije na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 36 povezanih
Vlada donela odluku o privremenom smanjenju akciza na naftne derivate do 20. septembra
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih