Povezane vesti

TUKLE SU ME KOD NJEGOVIH NOGU! Mala Cana progovorila o ugovoru o izdržavanu, parama i nasledstvu!

TUKLE SU ME KOD NJEGOVIH NOGU! Mala Cana progovorila o ugovoru o izdržavanu, parama i nasledstvu!

Svet & Skandal pre 13 sati
Udovica legendarnog muzičara Andrije Bajića, pevačica Mala Cana, ponovo se našla u žiži medijske pažnje nakon što je otvoreno progovorila o sukobu sa njegovim ćerkama, te iznela potresne detalje o njegovim poslednjim danima, bolesti, ali i njihovom… »
"Našla sam ga mrtvog u lokvi krvi s puškom u ruci": Poznata pevačica o traumi koju će pamtiti ceo život

"Našla sam ga mrtvog u lokvi krvi s puškom u ruci": Poznata pevačica o traumi koju će pamtiti ceo život

Nova pre 13 sati
Pevačica Nihada Kapetanović svojevremeno je ispričala da je rano ostala udovica, kao i da je njen suprug Zoran, policajac u penziji, sebi oduzeo život posle borbe sa depresijom. Kako je navela, pronašla ga je mrtvog u kući, a taj prizoru joj je, kako je… »
"Bila sam modra, gledao je dok su me tukle": Jezive tvrdnje Male Cane o ćerkama Andrije Bajića

"Bila sam modra, gledao je dok su me tukle": Jezive tvrdnje Male Cane o ćerkama Andrije Bajića

Mondo pre 19 sati
Udovica pevača Andrije Bajića, pevačica Mala Cana, tokom gostovanja u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić, progovorila o bolesti svog supruga, zajedničkom životu i fizičkom sukobu sa njegovim ćerkama u bolnici. Pogledajte kadrove iz jutarnjeg programa… »
"Bila sam modra, Andrija je gledao dok su me tukle" Jezive tvrdnje Male Cane o ćerkama Andrije Bajića, otkrila zašto nisu…

"Bila sam modra, Andrija je gledao dok su me tukle" Jezive tvrdnje Male Cane o ćerkama Andrije Bajića, otkrila zašto nisu…

Blic pre 20 sati
Opisala je fizički sukob sa Andrijinim ćerkama u bolnici i tvrdila da je doživela nasilje pred njim, što je njega veoma povredilo. Iako kuća pripada ćerkama, Mala Cana tvrdi da joj nije važno šta one misle o njoj i da je do kraja ostala uz Andriju kao… »
"Bila sam sva modra, Andrija je to gledao" Mala Cana otkrila sve o sukobu sa Bajićevim ćerkama: Imam snimke razgovora!

"Bila sam sva modra, Andrija je to gledao" Mala Cana otkrila sve o sukobu sa Bajićevim ćerkama: Imam snimke razgovora!

Kurir pre 20 sati
Udovica Andrije Bajića, pevačica Mala Cana je u poslednje vreme u centru pažnje domaćih medija, nakon što je otvoreno progovorila o sukobu sa njegovim ćerkama, a sada je iznela nove potresne detalje. Mala Cana je bila gost jutarnjeg programa televizije… »
"Bila sam modra, Andrija je sve gledao": Mala Cana optužila Bajićeve ćerke: Tvrdi da ima dokaze, hoće pravdu

"Bila sam modra, Andrija je sve gledao": Mala Cana optužila Bajićeve ćerke: Tvrdi da ima dokaze, hoće pravdu

Telegraf pre 20 sati
Udovica Andrije Bajića, pevačica Mala Cana je u poslednje vreme u centru pažnje domaćih medija, nakon što je otvoreno progovorila o sukobu sa njegovim ćerkama, a sada je iznela nove potresne detalje. Mala Cana je bila gost jutarnjeg programa televizije… »

Vesti dana »