Povezane vesti
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“: Proizvođači dobili sajtove
Nedeljnik pre 9 sati
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“ održan je u TC Galerija, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene kako bi njihova ponuda bila dostupnija potrošačima… »
Sajam "Moje digitalno gazdinstvo" – proizvođači dobili sajtove
Euronews pre 9 sati
Sajam "Moje digitalno gazdinstvo" održan je u TC Galerija, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene kako bi njihova ponuda bila dostupnija potrošačima… »
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“ – proizvođači dobili sajtove
BizLife pre 10 sati
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“ održan je u TC Galerija, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene kako bi njihova ponuda bila dostupnija potrošačima… »
U Beogradu održan sajam „Moje digitalno gazdinstvo“
Politika pre 10 sati
Cilj je skratiti put od proizvoda do kupca. Sajam „Moje digitalno gazdinstvo” održan je u TC Galerija u Beogradu, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene… »
Vesti dana »
Basketaši Srbije bolji i od Belgije - u četvrtfinalu EP protiv Litvanije
RTV pre 2 satajoš 31 povezana
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 41 povezana
Vlada donela odluku o privremenom smanjenju akciza na naftne derivate do 20. septembra
Euronews pre 4 satijoš 14 povezanih