Povezane vesti

Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“: Proizvođači dobili sajtove

Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“: Proizvođači dobili sajtove

Nedeljnik pre 9 sati
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“ održan je u TC Galerija, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene kako bi njihova ponuda bila dostupnija potrošačima… »
Sajam "Moje digitalno gazdinstvo" – proizvođači dobili sajtove

Sajam "Moje digitalno gazdinstvo" – proizvođači dobili sajtove

Euronews pre 9 sati
Sajam "Moje digitalno gazdinstvo" održan je u TC Galerija, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene kako bi njihova ponuda bila dostupnija potrošačima… »
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“ – proizvođači dobili sajtove

Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“ – proizvođači dobili sajtove

BizLife pre 10 sati
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“ održan je u TC Galerija, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene kako bi njihova ponuda bila dostupnija potrošačima… »
U Beogradu održan sajam „Moje digitalno gazdinstvo“

U Beogradu održan sajam „Moje digitalno gazdinstvo“

Politika pre 10 sati
Cilj je skratiti put od proizvoda do kupca. Sajam „Moje digitalno gazdinstvo” održan je u TC Galerija u Beogradu, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene… »

Vesti dana »