Povezane vesti
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“: Proizvođači dobili sajtove
Nedeljnik pre 23 dana
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“ održan je u TC Galerija, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene kako bi njihova ponuda bila dostupnija potrošačima… »
Sajam "Moje digitalno gazdinstvo" – proizvođači dobili sajtove
Euronews pre 23 dana
Sajam "Moje digitalno gazdinstvo" održan je u TC Galerija, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene kako bi njihova ponuda bila dostupnija potrošačima… »
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“ – proizvođači dobili sajtove
BizLife pre 23 dana
Sajam „Moje digitalno gazdinstvo“ održan je u TC Galerija, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene kako bi njihova ponuda bila dostupnija potrošačima… »
U Beogradu održan sajam „Moje digitalno gazdinstvo“
Politika pre 23 dana
Cilj je skratiti put od proizvoda do kupca. Sajam „Moje digitalno gazdinstvo” održan je u TC Galerija u Beogradu, okupljajući poljoprivredna gazdinstva iz različitih krajeva Srbije koja su predstavila svoje proizvode, ali i nove digitalne alate razvijene… »
Vesti dana »
Neredi u Prištini: Policija koristila suzavac i vodeni top protiv učesnike skupa u znak podrške OVK
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
“Nema kraja njihovoj mašti”: Da li se režim sprema za izbornu krađu u dijaspori?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana