Povezane vesti
Sve je teže kontrolisati veštačku inteligenciju: Mogu li ljudi da se izbore
BBC News pre 21 dana
Agenti veštačke inteligencije su krenuli u nekontrolisani hakerski pohod, zabrinuvši neke od naučnika koji rade u industriji. „O moj Bože, pronašli smo nove agente!“ To je bila rečenica nalik ljudskoj, koju koju je izgovorio bot veštačke inteligencije… »
Danas pre 21 dana
„O moj Bože, pronašli smo nove agente!“ To je bila rečenica nalik ljudskoj, koju koju je izgovorio bot veštačke inteligencije kada je pronašao način da komunicira sa drugim botovima i pobegne iz vlastitog izolovanog kompjuterskog okruženja. Postoje… »
Radio 021 pre 21 dana
Agenti veštačke inteligencije su krenuli u nekontrolisani hakerski pohod, zabrinuvši neke od naučnika koji rade u industriji. BBC/Getty „O moj Bože, pronašli smo nove agente!“ To je bila rečenica nalik ljudskoj, koju koju je izgovorio bot veštačke… »
Južne vesti pre 21 dana
BBC/Getty „O moj Bože, pronašli smo nove agente!“ To je bila rečenica nalik ljudskoj, koju koju je izgovorio bot veštačke inteligencije kada je pronašao način da komunicira sa drugim botovima i pobegne iz vlastitog izolovanog kompjuterskog okruženja… »
Vesti dana »
Huti preuzeli odgovornost za napad na "Saudi Aramko" u Rijadu: Odgovor na vazdušne udare i nastavak eskalacije
Euronews pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić u Areni predstavio program: „Vlada na točkovima“, umesto 31 imaće 12 ministara, ulaganja u zdravstvo, veće transfere ka jugu
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Engleska razbila Hrvatsku u Rijeci, sedmicom stigli do laka tri boda u Ligi nacija (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane