Povezane vesti
Sve je teže kontrolisati veštačku inteligenciju: Mogu li ljudi da se izbore
BBC News pre 13 sati
Agenti veštačke inteligencije su krenuli u nekontrolisani hakerski pohod, zabrinuvši neke od naučnika koji rade u industriji. „O moj Bože, pronašli smo nove agente!“ To je bila rečenica nalik ljudskoj, koju koju je izgovorio bot veštačke inteligencije… »
Radio 021 pre 13 sati
Agenti veštačke inteligencije su krenuli u nekontrolisani hakerski pohod, zabrinuvši neke od naučnika koji rade u industriji. BBC/Getty „O moj Bože, pronašli smo nove agente!“ To je bila rečenica nalik ljudskoj, koju koju je izgovorio bot veštačke… »
Danas pre 13 sati
„O moj Bože, pronašli smo nove agente!“ To je bila rečenica nalik ljudskoj, koju koju je izgovorio bot veštačke inteligencije kada je pronašao način da komunicira sa drugim botovima i pobegne iz vlastitog izolovanog kompjuterskog okruženja. Postoje… »
Južne vesti pre 13 sati
BBC/Getty „O moj Bože, pronašli smo nove agente!“ To je bila rečenica nalik ljudskoj, koju koju je izgovorio bot veštačke inteligencije kada je pronašao način da komunicira sa drugim botovima i pobegne iz vlastitog izolovanog kompjuterskog okruženja… »
Vesti dana »
Protest u Nišu zbog odbijanja opštinskih overivača da overavaju potpise za Studentsku listu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Izgubio kontrolu nad "golfom", sleteo s puta i udario u stablo: Detalji nesreće u Rožajama u kojoj je stradao mladić (23), devojka povređena
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Evo koliko je para zaradio Darko Stošić posle krvave borbe sa Hatefom i osvajanja FNC pojasa u Zagrebu
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane