Povezane vesti

Bila sa ženom, pa nestala iz javnosti. Sada pokazala istetoviranog verenika: "Najnežniji čovek kojeg sam upoznala"

Bila sa ženom, pa nestala iz javnosti. Sada pokazala istetoviranog verenika: "Najnežniji čovek kojeg sam upoznala"

Blic pre 1 dan
Planovi za venčanje postoje, ali Stefani ističe da sve još uvek drže za sebe. Veridba je bila spontana i iznenadila ju je, a prema njenim rečima, ljubav je jaka i posebna. Bivša učesnica "Elite", Stefani Grujić, uskoro se udaje. Ona se prethodnih meseci… »
Zatrudnela u rijalitiju, bila sa ženom, a ovo je njen novi verenik: On je najnežniji čovek kog je moje srce ikada upoznalo

Zatrudnela u rijalitiju, bila sa ženom, a ovo je njen novi verenik: On je najnežniji čovek kog je moje srce ikada upoznalo

Kurir pre 1 dan
Bivša učesnica " Elite 8" Stefani Grujić, koja se veoma mlada ostvarila u ulozi majke, kada je na svet donela sina Konstantina, a sada je nakon nekoliko meseci od objavljivanja veridbe, pokazala svog verenika. Stefani je, naime, napustila "Elitu 7"… »
Ljubila Matoru, pa onda zavela mišićavog tajkuna kojem je krila lice: Sad je pokazala ko je u pitanju

Ljubila Matoru, pa onda zavela mišićavog tajkuna kojem je krila lice: Sad je pokazala ko je u pitanju

Telegraf pre 2 dana
Bivša učesnica rijalitija "Elita", Stefani Grujić, ponovo je iznenadila javnost i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama, jer je otkrila identitet muškarca kojeg ljubi posle burnog odnosa sa Jovanom Tomić Matorom. Naime, Stefani je mišićavog… »

Vesti dana »