Povezane vesti

"Šest meseci sam bio odvojen od kuće i ćerke": Emotivan govor Darka Stošića u Zagrebu

"Šest meseci sam bio odvojen od kuće i ćerke": Emotivan govor Darka Stošića u Zagrebu

Mondo pre 4 sati
Darko Stošić je novi šampion u teškoj kategoriji u organizaciji FNC. Posle neverovatne borbe u Zagrebu je posle pet rundi slavio. Jednoglasnom odlukom sudija, oni nisu imali dilemu oko pobednika meča između srpskog borca i Nemca Hatefa Moeila. Posle… »
Evo koliko je para zaradio Darko Stošić posle krvave borbe sa Hatefom i osvajanja FNC pojasa u Zagrebu

Evo koliko je para zaradio Darko Stošić posle krvave borbe sa Hatefom i osvajanja FNC pojasa u Zagrebu

Telegraf pre 4 sati
Spektakularni FNC 33 završen je na fenomenalan način - Darko Stošić je postao novi šampion teške kategorije! On je u neverovatnoj borbi, gde su i on i Hatef Moeil bili u lokvi krvi, posle pravog rata u oktagonu u pet rundi, jednoglasnom odlukom postao… »
Darko Stošić novi šampion u teškoj kategoriji: Spektakularna pobeda Srbina usred Zagreba

Darko Stošić novi šampion u teškoj kategoriji: Spektakularna pobeda Srbina usred Zagreba

Mondo pre 4 sati
Spektakl u Zagrebu na FNC 33 završen je borbom večeri između Darka Stošića i Hatefa Moeila (Nemačka). Imao je srpski borac veliku podršku, čulo se u dvorani "Stole, Stole" i to mu je dalo dodatni motiv. Na kraju je pobedio jednoglasnom odlukom sudija… »
Rovovska i krvava borba u Zagrebu! Darko Stošić je novi FNC šampion! Srbin srušio Hatefa nakon paklenih pet rundi, ovo dugo…

Rovovska i krvava borba u Zagrebu! Darko Stošić je novi FNC šampion! Srbin srušio Hatefa nakon paklenih pet rundi, ovo dugo…

Kurir pre 4 sati
Srpski MMA borac Darko Stošić pobedio je u Zagrebu Hatefa Moila u pet rundi - nakon sudijske odluke! Jedna od njih bila je ona između Darka Stošića i Hatefa Moila u meču za titulu teške kategorije. Podsetimo, Stošiću je ovo bila druga prilika da osvoji… »
Darko Stošić šampionsku pobedu na FNC 33 posvetio posebnoj osobi: "Imam čekiće u rukama da ti pomerim mozak"

Darko Stošić šampionsku pobedu na FNC 33 posvetio posebnoj osobi: "Imam čekiće u rukama da ti pomerim mozak"

Telegraf pre 4 sati
Nestvarnu borbu smo gledali večeras na zatvaranju FNC 33 u Zagrebu, gde je nakon krvavog "rata" u oktagonu, Darko Stošić uspeo da preotme pojas od Hatefa Moeila i tako mu nanese prvi poraz posle više od osam godina. Oba borca su bila potpuno krvava na… »

Vesti dana »