Povezane vesti

Dečak (10) spreman sačekao naredbu oca! Otkriveno šta je maloletnik uradio sekund pre nego što je upucao Milana - najnoviji…

Dečak (10) spreman sačekao naredbu oca! Otkriveno šta je maloletnik uradio sekund pre nego što je upucao Milana - najnoviji…

Kurir pre 24 sata
O krvavom incidentu u porti crkve Svetog Nikole u Draževcu kod Obrenovca, u kojem je maloletni dečak po naređenju svog oca Slavka O. (44) pucao u Milana R. (25), otkriveni su najnoviji jezivi detalji. Dok se ranjeni mladić oporavlja od teških povreda na… »
Isplivali novi detalji pucnjave dečaka (10) kod Obrenovca: Istražitelji sklopili potpunu sliku događaja, evo kako je bilo!

Isplivali novi detalji pucnjave dečaka (10) kod Obrenovca: Istražitelji sklopili potpunu sliku događaja, evo kako je bilo!

Dnevnik pre 1 dan
U Obrenovcu, dečak (10) po naređenju oca pucao u mladića. Otkriveni šokantni detalji zločina i pretnje koje su prethodile incidentu. Krvavi incident u porti crkve Svetog Nikole u Draževcu kod Obrenovca, u kojem je maloletni dečak po naređenju svog oca… »
Dečak (10) znao sam da repetira pištolj: Snimci otkrili šokantne stvari, novi detalji zločina u Obrenovcu

Dečak (10) znao sam da repetira pištolj: Snimci otkrili šokantne stvari, novi detalji zločina u Obrenovcu

Mondo pre 1 dan
Krvavi incident u porti crkve Svetog Nikole u Draževcu kod Obrenovca, u kojem je maloletni dečak po naređenju svog oca Slavka O. (44) pucao u Milana R. (25), ogolio je sve detalje užasa. Dok se ranjeni mladić oporavlja od teških povreda na VMA… »
Dečak (10) "Znao sam da repetira pištolj i puca!" Otkriveni svi detalji zločina u Obrenovcu: Ovako je otac naručio krvavi…

Dečak (10) "Znao sam da repetira pištolj i puca!" Otkriveni svi detalji zločina u Obrenovcu: Ovako je otac naručio krvavi…

Blic pre 1 dan
Nakon pucnjave, otac i sin su pobegli i sakrili pištolj, koji je kasnije zakopan u PVC kesi pored njive Slavko O. se branio ćutanjem, dok je Slobodan N., osumnjičen za pomoć nakon događaja, negirao krivicu; za obojicu je predložen pritvor Krvavi incident… »

Vesti dana »