Povezane vesti

Izvršni direktor: OpenAI neće izaći na berzu 2026. godine

Izvršni direktor: OpenAI neće izaći na berzu 2026. godine

Serbian News Media pre 10 sati
Kompanija OpenAI neće izaći na berzu ove godine, izjavio je izvršni direktor Sem Altman (Sam) navodeći kao razlog zabrinutost zbog bezbednosti upotrebe veštačke inteligencije. „S obzirom na sve što se dešava sa bezbednošću, vreme za izlazak na berzu… »
Altman: OpenAI neće izaći na berzu ove godine

Altman: OpenAI neće izaći na berzu ove godine

Insajder pre 12 sati
Kompanija OpenAI neće izaći na berzu ove godine, izjavio je izvršni direktor Sem Altman navodeći kao razlog zabrinutost zbog bezbednosti upotrebe veštačke inteligencije. Sem Altman. Foto: Tanjug/AP Photo/Markus Schreiber "S obzirom na sve što se… »
Altman: OpenAI neće izaći na berzu 2026. godine

Altman: OpenAI neće izaći na berzu 2026. godine

N1 Info pre 12 sati
Kompanija OpenAI neće izaći na berzu ove godine, izjavio je izvršni direktor Sem Altman navodeći kao razlog zabrinutost zbog bezbednosti upotrebe veštačke inteligencije. "S obzirom na sve što se dešava sa bezbednošću, vreme za izlazak na berzu bi… »
OpenAI odložio izlazak na berzu: Altman stopirao planove zbog „rastuće zabrinutosti“ za bezbednost razvoja AI

OpenAI odložio izlazak na berzu: Altman stopirao planove zbog „rastuće zabrinutosti“ za bezbednost razvoja AI

Nedeljnik pre 21 sat
Prvi čovek kompanije OpenAI Sem Altman izjavio je da njegova kompanija ove godine neće izaći na berzu, navodeći kao razlog rastuću zabrinutost u vezi sa bezbednošću veštačke inteligencije, javlja CNBC. U intervjuu za magazin „Forčun“ (Fortune), Altman je… »
Sam Altman: OpenAI neće na IPO prije 2027.

Sam Altman: OpenAI neće na IPO prije 2027.

SEEbiz pre 22 sata
NEW YORK – OpenAI neće izaći na burzu 2026. godine, izjavio je Sam Altman u intervjuu za časopis Fortune, navodeći kao razlog potrebu za radom na sigurnosnim aspektima tehnologije. Altman je rekao da bi inicijalna javna ponuda (IPO) u ovom trenutku bila… »
Altman: OpenAI neće izaći na berzu 2026, bezbednost na prvom mestu

Altman: OpenAI neće izaći na berzu 2026, bezbednost na prvom mestu

Bloomberg Adria pre 22 sata
OpenAI ove godine neće izaći na berzu, jer će se usredsrediti na rešavanje pitanja bezbednosti povezanih sa veštačkom inteligencijom (AI), rekao je izvršni direktor te kompanije Sam Altman u intervjuu za Fortune. Altman je rekao da bi ova godina ne bi… »

Vesti dana »