Povezane vesti

Luka Adžić blista posle debija za Železničar! Odmah se okrenuo utakmici sa Crvenom zvezdom, evo šta očekuje!

Luka Adžić blista posle debija za Železničar! Odmah se okrenuo utakmici sa Crvenom zvezdom, evo šta očekuje!

Kurir pre 2 dana
Luka, ima li lepšeg debija od pobede sopstvenog tima? Ipak, koliko je uzbuđenje posle toliko godina u fudbalu? – Jako sam srećan što sam debitovao pobedom u novom klubu. Najlepše je kada prve minute u novom dresu upišete na ovakav način. Sada je sve… »
Adžić se oglasio nakon debija za Železničar, imao poruku i za Zvezdu

Adžić se oglasio nakon debija za Železničar, imao poruku i za Zvezdu

Večernje novosti pre 2 dana
Posle tri nedelje intenzivnog rada i prilagođavanja ekipi, Luka Adžić upisao je prve minute u plavo-belom dresu, a svoje utiske izneo je za klupski sajt Železničara! FOTO: FK Železničar Luka, ima li lepšeg debija od pobede sopstvenog tima? Ipak, koliko… »
Bio je veliki talenat Zvezde, vratio se u srpski fudbal i poručio: "Imam ogromnu želju i motivaciju"

Bio je veliki talenat Zvezde, vratio se u srpski fudbal i poručio: "Imam ogromnu želju i motivaciju"

Telegraf pre 2 dana
Železničar iz Pančeva ubeležio je vrlo važnu pobedu u Superligi Srbije protiv Mačve, a povratnik u ovo takmičenje je Luka Adžić koji je u ovom susretu debitovao za Pančevce. Adžić je ušao u drugom poluvremenu i odmah se videlo da još poseduje onaj… »

Vesti dana »