Povezane vesti
"Nije mi on centar sveta, poslednja sam saznala da je ušao": Stoja prvi put o sinu Milanu koji je ušao u "Elitu"
Mondo pre 21 sat
Folk zvezda Stoja Novaković sinoć je nakon nastupa za medije prvi put govorila o sinu Milanu Popovu i njegovom ulasku u rijaliti program "Elita 10". Pevačica je otkrila da je za sinovljev ulazak u rijaliti saznala praktično poslednja i da nije imala… »
"Nije mi on centar sveta, poslednja sam saznala da je ušao" Stoja prvi put o sinu Milanu i "Eliti 10", pevačica oštro…
Blic pre 21 sat
Stoja Novaković je prvi put javno govorila o ulasku svog sina Milana Popova u rijaliti 'Elita 10'. Istakla je da nije želela da utiče na njegovu odluku i da je bila poslednja koja je saznala za njegov ulazak. Folk zvezda Stoja Novaković sinoć je nakon… »
"Meni nije on centar sveta, poslednja sam saznala da je ušao" Stoja prvi put o sinu Milanu i Eliti 10: Mogu da mu poželim da…
Kurir pre 21 sat
Folk zvezda Stoja Novaković nakon nastupa u jednom klubu u Lincu za medije je prvi put govorila o sinu Milanu Popovu i njegovom ulasku u rijaliti program "Elita 10". Pevačica je otkrila da je za sinovljev ulazak u rijaliti saznala praktično poslednja i… »
"Neka mu Bog da da izađe živ i zdrav": Stoja prvi put o sinu Milanu i Eliti 10: "Nije mi on centar sveta"
Telegraf pre 22 sata
Folk zvezda Stoja Novaković priredila je publici u Lincu noć za pamćenje! Njeno gostovanje u klubu privuklo je veliki broj ljudi, a za nastup popularne pevačice tražila se i karta više. Stoja je tokom večeri pevala svoje najveće hitove, dok je publika… »
Vesti dana »
Mali: Sve uplate jednokratne pomoći proknjižene jutros nakon pet sati
Euronews pre 17 minutajoš 41 povezana
Bivši šef CIA bio na ukrajinskoj železničkoj stanici kada je ruski dron pogodio voz, hitna sednica u Poljskoj: Ciljani napad?
Danas pre 1 satjoš 23 povezane
Švedski izbori: Opozicija u blagoj prednosti prema preliminarnim rezultatima
Beta pre 7 minutajoš 19 povezanih