Povezane vesti

"Nije mi on centar sveta, poslednja sam saznala da je ušao": Stoja prvi put o sinu Milanu koji je ušao u "Elitu"

"Nije mi on centar sveta, poslednja sam saznala da je ušao": Stoja prvi put o sinu Milanu koji je ušao u "Elitu"

Mondo pre 21 sat
Folk zvezda Stoja Novaković sinoć je nakon nastupa za medije prvi put govorila o sinu Milanu Popovu i njegovom ulasku u rijaliti program "Elita 10". Pevačica je otkrila da je za sinovljev ulazak u rijaliti saznala praktično poslednja i da nije imala… »
"Nije mi on centar sveta, poslednja sam saznala da je ušao" Stoja prvi put o sinu Milanu i "Eliti 10", pevačica oštro…

"Nije mi on centar sveta, poslednja sam saznala da je ušao" Stoja prvi put o sinu Milanu i "Eliti 10", pevačica oštro…

Blic pre 21 sat
Stoja Novaković je prvi put javno govorila o ulasku svog sina Milana Popova u rijaliti 'Elita 10'. Istakla je da nije želela da utiče na njegovu odluku i da je bila poslednja koja je saznala za njegov ulazak. Folk zvezda Stoja Novaković sinoć je nakon… »
"Meni nije on centar sveta, poslednja sam saznala da je ušao" Stoja prvi put o sinu Milanu i Eliti 10: Mogu da mu poželim da…

"Meni nije on centar sveta, poslednja sam saznala da je ušao" Stoja prvi put o sinu Milanu i Eliti 10: Mogu da mu poželim da…

Kurir pre 21 sat
Folk zvezda Stoja Novaković nakon nastupa u jednom klubu u Lincu za medije je prvi put govorila o sinu Milanu Popovu i njegovom ulasku u rijaliti program "Elita 10". Pevačica je otkrila da je za sinovljev ulazak u rijaliti saznala praktično poslednja i… »
"Neka mu Bog da da izađe živ i zdrav": Stoja prvi put o sinu Milanu i Eliti 10: "Nije mi on centar sveta"

"Neka mu Bog da da izađe živ i zdrav": Stoja prvi put o sinu Milanu i Eliti 10: "Nije mi on centar sveta"

Telegraf pre 22 sata
Folk zvezda Stoja Novaković priredila je publici u Lincu noć za pamćenje! Njeno gostovanje u klubu privuklo je veliki broj ljudi, a za nastup popularne pevačice tražila se i karta više. Stoja je tokom večeri pevala svoje najveće hitove, dok je publika… »

Vesti dana »