Povezane vesti

Demokratska stranka ponovo pozvala opozicione liste da odustanu od kandidature i podrže studente

Demokratska stranka ponovo pozvala opozicione liste da odustanu od kandidature i podrže studente

Serbian News Media pre 22 sata
Demokratska stranka ( DS) ponovo je danas pozvala opozicone stranke da odustanu od kandidature za vanredne parlamentarne izbore 25. oktobra i na njima podrže Studentsku listu, navodeći kao argument dugačke redove građana koji širom Srbije daju podršku… »
Kostreš potpisom podržao Studentsku listu i pozvao građane Vojvodine da učine isto

Kostreš potpisom podržao Studentsku listu i pozvao građane Vojvodine da učine isto

Danas pre 22 sata
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani (LSV) Bojan Kostreš podržao je danas u Kovačici potpisom Studentsku listu za predstojeće izbore, poručivši da su upravo mladi i obrazovani ljudi nosioci stvarne alternative „kriminalnom režimu“… »
Demokratska stranka ponovo pozvala opozicione liste da odustanu od kandidature i podrže studente: Prikupljanje potpisa je…

Demokratska stranka ponovo pozvala opozicione liste da odustanu od kandidature i podrže studente: Prikupljanje potpisa je…

Nova pre 22 sata
Demokratska stranka (DS) ponovo je danas pozvala opozicone stranke da odustanu od kandidature za vanredne parlamentarne izbore 25. oktobra i na njima podrže Studentsku listu, navodeći kao argument dugačke redove građana koji širom Srbije daju podršku toj… »
Glumac Tihomir Stanić čeka da da podršku Studentskoj listi: Mi ćemo biti ta ujedinjena Srbija

Glumac Tihomir Stanić čeka da da podršku Studentskoj listi: Mi ćemo biti ta ujedinjena Srbija

Nova pre 1 dan
Glumac Tihomir Stanić, koji će se naći kao kandidat na Studentskoj listi na predstojećim parlamentarnim izborima 25. oktobra, izjavio je danas da dva sata stoji u redu čekajući da da potpis podrške toj listi. "Mnogo sam nekako srećan zbog toga što vidim… »

N1 Info pre 1 dan
Glumac Tihomir Stanić, koji će se naći kao kandidat na Studentskoj listi na predstojećim parlamentarnim izborima 25. oktobra, izjavio je danas da dva sata stoji u redu čekajući da da potpis podrške toj listi. "Mnogo sam nekako srećan zbog toga što vidim… »

Vesti dana »