Povezane vesti
Demokratska stranka ponovo pozvala opozicione liste da odustanu od kandidature i podrže studente
Serbian News Media pre 28 dana
Demokratska stranka ( DS) ponovo je danas pozvala opozicone stranke da odustanu od kandidature za vanredne parlamentarne izbore 25. oktobra i na njima podrže Studentsku listu, navodeći kao argument dugačke redove građana koji širom Srbije daju podršku… »
Kostreš potpisom podržao Studentsku listu i pozvao građane Vojvodine da učine isto
Danas pre 28 dana
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani (LSV) Bojan Kostreš podržao je danas u Kovačici potpisom Studentsku listu za predstojeće izbore, poručivši da su upravo mladi i obrazovani ljudi nosioci stvarne alternative „kriminalnom režimu“… »
Demokratska stranka ponovo pozvala opozicione liste da odustanu od kandidature i podrže studente: Prikupljanje potpisa je…
Nova pre 28 dana
Demokratska stranka (DS) ponovo je danas pozvala opozicone stranke da odustanu od kandidature za vanredne parlamentarne izbore 25. oktobra i na njima podrže Studentsku listu, navodeći kao argument dugačke redove građana koji širom Srbije daju podršku toj… »
Glumac Tihomir Stanić čeka da da podršku Studentskoj listi: Mi ćemo biti ta ujedinjena Srbija
Nova pre 28 dana
Glumac Tihomir Stanić, koji će se naći kao kandidat na Studentskoj listi na predstojećim parlamentarnim izborima 25. oktobra, izjavio je danas da dva sata stoji u redu čekajući da da potpis podrške toj listi. "Mnogo sam nekako srećan zbog toga što vidim… »
Glumac Tihomir Stanić čeka da da podršku Studentskoj listi: Mi ćemo biti ta ujedinjena Srbija
N1 Info pre 28 dana
Glumac Tihomir Stanić, koji će se naći kao kandidat na Studentskoj listi na predstojećim parlamentarnim izborima 25. oktobra, izjavio je danas da dva sata stoji u redu čekajući da da potpis podrške toj listi. "Mnogo sam nekako srećan zbog toga što vidim… »
Vesti dana »
Pred nama je prava jesen, poznato kada stiže novo zahlađenje: Čubrilo donosi prognozu vremena za naredne dane
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Huti izdali novo upozorenje
RTS pre 6 minutajoš 49 povezanih
Tramp traži odlazak Zelenskog, Ukrajina uzvraća: „O tome odlučuje naš narod, a ne stranci“
Nova pre 36 minutajoš 40 povezanih
Studenti u blokadi: Žalba Upravnom sudu zato što je RIK odbacio prigovore oko glasanja u inostranstvu
Nedeljnik pre 5 satijoš 10 povezanih
Sve spremno za štampanje glasačkih listića: Ljubičasta boja, 3 formata, 29 jezika i 18 izbornih lista
Nedeljnik pre 36 minutajoš 22 povezane