Povezane vesti

Drama u Tivtu: Žena muškarca nožem ubola u grudi nakon svađe, on policiji potvrdio da je sam sebe povredio - ipak je uhapšena…

Drama u Tivtu: Žena muškarca nožem ubola u grudi nakon svađe, on policiji potvrdio da je sam sebe povredio - ipak je uhapšena…

RINA pre 2 sata
Tivat – Prava drama odigrala se u jednom tivatskm ugostiteljskom objektu, kada je, kako se sumnja, nakon kraće rasprave četrdesetogodišnja žena nožem u grudi ubola muškarca M.K. Na lice mesta odmah je izašla policija, međutim tada je saopšteno da je… »
Lažirao da je sam sebe: Izbo?! Horor u kafiću u Tivtu: Žena (40) mu zarila sečivo u grudi posle svađe, policija razotkrila…

Lažirao da je sam sebe: Izbo?! Horor u kafiću u Tivtu: Žena (40) mu zarila sečivo u grudi posle svađe, policija razotkrila…

Blic pre 1 sat
Isprva je prijavljeno da se M. K. sam povredio, ali je istraga utvrdila sumnju na pokušaj ubistva. Oštećeni M. K. je hospitalizovan i njegovo stanje je stabilno. Policija u Tivtu uhapsila je S. P. (40), osumnjičenu da je sinoć u ugostiteljskom objektu u… »

Vesti dana »