Povezane vesti

Goca Tržan o ćerkinoj odluci da promeni prezime: "To ide uz ludu majku, mogu da pišu šta god hoće"

Goca Tržan o ćerkinoj odluci da promeni prezime: "To ide uz ludu majku, mogu da pišu šta god hoće"

Mondo pre 3 dana
Ćerka Goce Tržan, Lena Tržan, nedavno se odrekla očevog prezimena Marinković i uzela je majčino. Ova vest bila je glavna tema tih dana, a tim povodom se oglasio i Ivan Marinković, kojem se njena odluka nije ni malo dopala. Pogledajte fotografije Goce… »
FER JE DA NASTAVIMO DALKE I BEZ NJE! Goca Tržan o odlasku Ivane Peters i ćerki Leni!

FER JE DA NASTAVIMO DALKE I BEZ NJE! Goca Tržan o odlasku Ivane Peters i ćerki Leni!

Svet & Skandal pre 2 dana
Popularna pop pevačica Goca Tržan otvoreno je govorila o najaktuelnijim temama iz svog privatnog i poslovnog života. Pored dešavanja u grupi Tap 011, Goca se dotakla i svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, kao i odluke njihove naslednice Lene Marinković… »
"Oduševila me ćerkina hrabrost" Goca Tržan o optužbama Ivana Marinkovića nakon što se Lena odrekla njegovog prezimena i sukobu…

"Oduševila me ćerkina hrabrost" Goca Tržan o optužbama Ivana Marinkovića nakon što se Lena odrekla njegovog prezimena i sukobu…

Blic pre 2 dana
Odnos sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem ostaje tema u javnosti, ali Goca tvrdi da ćerci ne postavlja nikakve zabrane i naglašava važnost lične odluke. Pored emisije i koncerata, Goca najavljuje izlazak tri nove pesme, želi obnovu saradnje sa grupom… »
"Divim se ćerkinoj hrabrosti" Goca Tržan o optužbama da se Lena zbog nje odrekla prezimena Marinković: Mogu da pišu da sam loša…

"Divim se ćerkinoj hrabrosti" Goca Tržan o optužbama da se Lena zbog nje odrekla prezimena Marinković: Mogu da pišu da sam loša…

Kurir pre 2 dana
Goca Tržan je iskreno progovorila o svim aktuelnostima u svom životu, ali i na javnoj sceni. Tom prilikom, dotakla se bivšeg supruga Ivana Marinkovića i odluke njihove ćerke da promeni prezime Marinković u Tržan. Najpre, prokomentarisala je novu pevačicu… »
"Samo neka ne diraju moje dete": Goca o napadima Ivana Marinkovića zbog Lenine odluke da promeni prezime

"Samo neka ne diraju moje dete": Goca o napadima Ivana Marinkovića zbog Lenine odluke da promeni prezime

Telegraf pre 2 dana
Goca Tržan je progovoorila o napadima bivšeg muža Ivana Marinkovića, nakon što je njihova ćerka Lena odlučila da promeni prezime i završi svaki odnos sa ocem. Naime, Lena je posle dugo planiranja, preduzela korake i promenila prezime i uzme prezime svoje… »

Vesti dana »