Povezane vesti
Najslabiji tim doveo stranca posle 7 poraza: Njegovog rođenog brata znate iz Superlige Srbije
Mondo pre 9 sati
Fudbalski klub Zemun je na kraju prethodne sezone izborio plasman u elitno društvo srpskog fudbala, ali se već nakon nekoliko kola u Superligi profilisao kao najozbiljniji kandidat za selidbu u niži rang, odnosno povratak u Prvu ligu Srbije. Zemunci su u… »
Partizan je pretposlednji u Superligi Srbije: Humska ne pamti kad je bilo ovoliko loše
Mondo pre 14 sati
Fudbaleri Partizana i Vojvodine odigrali su meč koji se najviše čekao u 9. kolu Superlige Srbije, a prilično dobro popunjene tribine u Humskoj videle su još jedan neuspeh svojih ljubimaca. Navijači Partizana razočarani su otišli sa stadiona jer Partizan… »
Zemun pronašao novog trenera
Sport klub pre 17 sati
Đorđi Mojsov je novi trener Zemuna, objavio je ovaj fudbalski klub na svojim društvenim mrežama. Posle rastanka sa Milanom Kuljićem, tražili su zeleno-plavi skoro mesec dana novog trenera i na kraju se odlučili za Makedonca. Mojsov je dosad radio samo u… »
Stranac na klupi superligaša: Zemun ima novog trenera!
Večernje novosti pre 19 sati
ZEMUN se vratio u Superligu Srbije, ali od početka sezone igra veoma loše. Posle osam odigranih utakmica ova ekipa ima samo jedan bod. Zbog loših igara smenjen je trener Milan Kuljić, a poznato je ko ga je nasledio na klupi. FOTO: Novosti U pitanju je… »
Zemun našao novog trenera
B92 pre 19 sati
Đorđi Mojsov je novi trener Zemuna, ovajio je klub na svojim društvenim mrežama. Posle rastanka sa Milanom Kuljićem, tražili su zeleno-plavi skoro mesec dana njegovog naslednika, a izbor je na kraju pao na makedonskog stručnjaka. Mojsov je dosad radio… »
Zemun (konačno) ima novog trenera: Stigao Makedonac koji je ispisao istoriju sa Tikvešom
Telegraf pre 19 sati
Fudbalski klub Zemun rešio je pitanje šefa stručnog štaba za nastavak sezone. Novi predvodnik zeleno-plavih postao je talentovani makedonski stručnjak Đorđije Mojsov, koji u Gornju Varoš stiže sa jasnim zadatkom da ekipu ustali u samom vrhu i donese… »
Stranac na klupi Zemuna: Povratnik u Superligu će probati sa regionalnim trenerom da pobegne sa poslednjeg mesta!
Hot sport pre 20 sati
Trenutno imaju samo jedan osvojen bod! Fudbalski klub Zemun rešio je pitanje trenera mesec dana nakon završetka saradnje sa Milanom Kuljićem. Na klupu povratnika u Superligu Srbije seda makedonski stručnjak Đorđi Mojsov, kome će ovo biti nova prilika da… »
Vesti dana »
Preko milion i po prijava za 6.000 dinara! Siniša Mali obradovao sve: Od 1. decembra veće plate i penzije! Penzionerima jutros u 5 legao novac na račun!
Dnevnik pre 22 minutajoš 41 povezana
Ruski dron razneo voz kod poljske granice: Boris Džonson za dlaku izbegao smrt, otkriveni detalji napada
Mondo pre 56 minutajoš 23 povezane
„Izborna drama u Švedskoj, neizvesnost bi mogla da potraje“: Opozicioni levičari u tesnoj prednosti od tri poslanička mesta
Danas pre 12 minutajoš 19 povezanih