Povezane vesti

"Trebaće mi vremena" Nadežda o borbi sa rakom: Evo ko joj je bio najveća podrška. "Otac mi je govorio..."

"Trebaće mi vremena" Nadežda o borbi sa rakom: Evo ko joj je bio najveća podrška. "Otac mi je govorio..."

Telegraf pre 16 sati
Pevačica Nadežda Biljić uključila se danas u emisiju „Premijera – Vikend specijal“ i prvi put otvoreno govorila o teškom periodu kroz koji je prošla. Pevačica je otkrila kako je uspešno prebrodila borbu sa karcinomom. Tajnu o borbi sa bolešću znala je… »
"Dajem sve od sebe" Nadežda Biljić progovorila o borbi sa karcinomom, evo kako se sad oseća: Trebaće mi vremena...

"Dajem sve od sebe" Nadežda Biljić progovorila o borbi sa karcinomom, evo kako se sad oseća: Trebaće mi vremena...

Kurir pre 18 sati
U poslednje vreme je pažnju javnosti privukla vest o borbi Nadežde Biljić sa karcinomom, a je sada otvoreno govorila o tome, naglasivši da to nije znao niko osim njene porodica i otkrila kako se sada oseća. - Odlično sam, super se osećam, hvala Bogu sada… »
"Kod lekara se ide kad ništa ne boli, posle je kasno": Nadežda Biljić otvorila dušu o borbi sa rakom

"Kod lekara se ide kad ništa ne boli, posle je kasno": Nadežda Biljić otvorila dušu o borbi sa rakom

Mondo pre 17 sati
Pevačica Nadežda Biljić uključila se danas u emisiju "Premijera – Vikend specijal" i prvi put otvoreno govorila o teškom periodu kroz koji je prošla, obelodanivši da je uspešno pobedila u borbi sa karcinomom. Tajnu o borbi sa bolešću znala je jedino… »
"Trebaće mi vremena" Nadežda Biljić otvorila dušu o borbi sa rakom, otkrila ko joj je bio najveća podrška: "Otac mi je govorio…

"Trebaće mi vremena" Nadežda Biljić otvorila dušu o borbi sa rakom, otkrila ko joj je bio najveća podrška: "Otac mi je govorio…

Blic pre 18 sati
Nadežda Biljić je nedavno otkrila da se borila sa karcinomom. Pevačica i njen suprug podelili su fotografiju sa onkologije. Pevačica Nadežda Biljić uključila se danas u emisiju „Premijera – Vikend specijal“ i prvi put otvoreno govorila o teškom periodu… »

Vesti dana »