Povezane vesti
Lamin Jamal: "Dajte mi Zlatnu loptu, od Pelea ovakvog nije bilo"
Mondo pre 5 sati
Ako se pita Lamin Jamal (19), Zlatna lopta bi trebalo da bude upravo njemu uručena u Londonu. Ako ne njemu, onda Kilijanu Mbapeu (27). To je rekao u razgovoru za "Movistar+", koji je vodio sa velikanom Reala i svetskog fudbala, Horheom Valdanom (70)… »
Jamal: Zaslužio sam Zlatnu loptu, Mbape i ja smo najbolji na svetu
RTS pre 7 sati
Fudbaler Barselone i reprezentativac Španije Lamin Jamal veruje da zaslužuje da ove godine osvoji Zlatnu loptu, koja se dodeljuje najboljem igraču sveta, preneli su španski mediji. Lamin Jamal se nalazi među 30 nominovanih fudbalera za Zlatnu loptu… »
Jamal skroman: Ni Mesi, Ronaldo i Maradona nisu kao ja
Sport klub pre 8 sati
Srećom, Lamin Jamal je skroman momak pa kaže - Zlatnu lotu bi dao sebi. Gostujući u emisiji „Universo Valdano“ koju vodi legedna Reala Horhe Valdano, Lamin Jamal poručio je da je on najbolji kandidat za Zlatnu loptu koja će biti dodeljena 26. oktobra u… »
Jamal: "Postoje velikani poput Mesija, Kristijana, Maradone, ali niko nije kao ja!"
B92 pre 7 sati
Lamin Jamal nema mnogo nedoumica kada je u pitanju pitanje ko bi trebalo da osvoji ovogodišnju Zlatnu loptu. Mladi as Barselone smatra da je izbor praktično sveden na njega i Kilijana Embapea, ali veruje da upravo on ima najjači argument za prestižnu… »
Jamal: Mislim da zaslužujem „Zlatnu loptu”
Politika pre 8 sati
Igrač Barselona nalazi se među 30 moninovanih fudbalera za ovu nagradu. Fudbaler Barselone i reprezentativac Španije Lamin Jamal izjavio je da misli da zaslužuje da ove godine osvoji „Zlatnu loptu”, koja se dodeljuje najboljem igraču sveta, preneli su… »
Izjava koja će zapaliti fudbalski svet! Jamal bez dlake na jeziku: "Mbape i ja smo najbolji, ali Zlatnu loptu zaslužujem ja!"
Kurir pre 10 sati
Lamin Jamal otvoreno je rekao da smatra da upravo on zaslužuje Zlatnu loptu, a kao jedinog pravog rivala izdvojio je Kilijana Mbapea. Trka za Zlatnu loptu 2026. godine ulazi u samu završnicu, a tenzije rastu iz dana u dan. U centru pažnje su Lamin Jamal… »
"Za mene smo Kilijan Embape i ja dva najbolja igrača, mislim da mogu da osvojim Zlatnu loptu..."
Telegraf pre 11 sati
Kako se približava odluka o osvajaču Zlatne lopte, tako je sve više priče o tome ko je tokom godine pokazao najviše. Među fudbalerima koji se nalaze u centru pažnje svakako su dve velike zvezde španskog fudbala - Lamin Jamal iz Barselone i Kilijan Embape… »
Vesti dana »
VIDEO Pogledajte snimke iz drona šetnje studenata do RIK-a: Reke ljudi na ulicama
Nova pre 31 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza: Prolazno naoblačenje, kiša i svežije vreme
Naslovi.ai pre 7 satijoš 19 povezanih
Proglašena izborna lista "Ivica Dačić – faktor stabilnosti", na glasačkom listiću biće pod rednim brojem dva
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 44 povezane
Počela isplata jednokratne državne pomoći za penzionere i socijalno ugrožene
Naslovi.ai pre 1 satjoš 80 povezanih
Konaković: Zahtev za prelet srpskog vladinog aviona odbijen jer nije poslat na vreme
Insajder pre 45 minutajoš 26 povezanih