Povezane vesti

"Bio sam u Molu, ljudi ne znaju gde je to! Sa kumom šumarom..." Nikola Jokić otkrio nepoznatu priču i oduševio čitavu Srbiju…

"Bio sam u Molu, ljudi ne znaju gde je to! Sa kumom šumarom..." Nikola Jokić otkrio nepoznatu priču i oduševio čitavu Srbiju…

Kurir pre 10 sati
Nakon četvoromesečnog boravka u Srbiji, Nikola Jokić spremno dočekuje početak priprema Denver Nagetsa zakazan za sledeću nedelju. Slobodno vreme iskoristio je za aktivnosti koje najviše voli - svakodnevne odlaske u štalu, učešće i vođenje svog tima na… »
"Kum šumar i ja u molu"! Nikola Jokić zabezeknuo ceo svet: Okrenuli smo prase, popili pivo i pobegli od ludila

"Kum šumar i ja u molu"! Nikola Jokić zabezeknuo ceo svet: Okrenuli smo prase, popili pivo i pobegli od ludila

Večernje novosti pre 10 sati
Nakon četvoromesečnog boravka u domovini, Nikola Jokić se polako pakuje za Ameriku. Photo: Christian Petersen / Getty images / Profimedia Najbolji košarkaš sveta spremno dočekuje početak klupskih priprema Denver Nagetsa, koje su zakazane za sledeću… »
"Bio sam juče u Molu, znaju li ljudi gde je to?": Jokić okretao prase u Srbiji, bez kuma šumara ne bi uspeo

"Bio sam juče u Molu, znaju li ljudi gde je to?": Jokić okretao prase u Srbiji, bez kuma šumara ne bi uspeo

Mondo pre 11 sati
Nikola Jokić proveo je četiri meseca u Srbiji i napunio je baterije za početak priprema Denver Nagetsa sledeće nedelje. Uživao je radeći stvari koje voli - svakodnevno je odlazio u štalu, pomagao i predvodio svoj tim na kasačkim trkama, bio je na… »

Vesti dana »