Povezane vesti
Da li biste ga prepoznali? Vaso Bakočević okačio sliku s najvećom legendom Srbije
Telegraf pre 24 dana
Ko je Tadija Kačar? Jedan od najpopularnijih boraca u ovom regionu, Vaso Bakočević imao je novi meč i novu pobedu u profesionalnom boksu. Ovoga puta je slavio protiv Kenana Ćatića odlukom sudija na "Prijedor Fight Night 2", gde se i slikao s jednom od… »
"Kad mene mogu reperi i kriminalci..." Vaso Bakočević napravio haos - poslao je brutalnu poruku čuvenom Hrvatu: Još par komada…
Kurir pre 24 dana
Crnogorski borac Vaso "Psihopata" Bakočević nastavlja avanturu u profesionalnom boksu. Posle nove pobede u Prijedoru, gde je savladao Kenana Ćatića (skor 8-30-1) i popravio svoj učinak na tri trijumfa i jedan poraz, ponovo je privukao veliku pažnju… »
Bakočević pobedio, pa iznenadio sve: "Kad mene mogu reperi i kriminalci, mogu i ja njega, izazivam..."
Telegraf pre 24 dana
Vaso Bakočević nastavlja svoju avanturu u profesionalnom boksu, a posle nove pobede ponovo je privukao pažnju izjavom koja je brzo odjeknula regionalnom borilačkom scenom. Popularni "Psihopata" ovoga puta direktno je prozvao Filipa Hrgovića, aktuelnog… »
"Psihopata" se ne zaustavlja! Vaso Bakočević "zapalio" Prijedor i upisao novu pobedu u profi-boksu
Telegraf pre 24 dana
Jedan od najpopularnijih regionalnih boraca - Vaso Bakočević se ne zaustavlja! Popularni "Psihopata" se vratio u ring, i u novom meču u profesionalnom boksu, upisao još jedan trijumf! Ovog puta, Bakočević je posle četiri runde, jednoglasnom odlukom… »
Vesti dana »
RIK proglasio 18 izbornih lista, još će se razgovarati o glasanju dijaspore
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Tramp: Razgovaramo s Iranom, nećemo napasti pre međuizbora u novembru
Telegraf pre 56 minutajoš 2 povezane