Povezane vesti

Misija "batica44" pošla po zlu, 50 sati pakla američkog pilota u Iranu Obaranje F-15E, skrivanje, Delta fors, "foke", CIA -…

Misija "batica44" pošla po zlu, 50 sati pakla američkog pilota u Iranu Obaranje F-15E, skrivanje, Delta fors, "foke", CIA -…

Kurir pre 1 dan
Pukovnik američkog Ratnog vazduhoplovstva, predstavljen samo vojnom oznakom "Bravo", izvučen je iz Irana zajedno sa drugim pilotom nakon što je njihov borbeni avion oboren iznad te zemlje, a sinoć je prvi put u javnosti izneo detalje te izuzetno opasne… »
"To je bila najstrašnija borba, bežao sam polomljenih leđa": Američki pilot prvi put o padu aviona iznad Irana

"To je bila najstrašnija borba, bežao sam polomljenih leđa": Američki pilot prvi put o padu aviona iznad Irana

Mondo pre 1 dan
Oficir američkog vazduhoplovstva opisao je "slobodan pad" ka zemlji sa oštećenim padobranom nakon što je njegov avion oboren iznad Irana u aprilu, što je dovelo do opasne operacije spasavanja. "U jednom trenutku, kada sam pogledao gore i nisam video… »
"Kičma mi je bila slomljena dok sam bežao od Iranaca" Jeziva ispovest pilota koji je bio u avionu F15 koji je pogodila raketa…

"Kičma mi je bila slomljena dok sam bežao od Iranaca" Jeziva ispovest pilota koji je bio u avionu F15 koji je pogodila raketa…

Blic pre 1 dan
Avion F-15E, vredan 30 miliona dolara, oboren je jeftinom raketom, a američki specijalci su se borili prilikom spasavanja pilota. Alfa je spasen u roku od 6 sati, dok je Bravo proveo 48 sati iza neprijateljskih linija pre nego što je spašen "U jednom… »

Vesti dana »