Povezane vesti
"Imam utisak kao da...": Ana Sević je zamenila Sanju Kužet u "Zvezdama Granda", a evo šta je rekla o njenom odlasku
Nova pre 1 dan
Nakon odluke voditeljke Sanje Kužet da posle 13 godina napusti "Zvezde Granda", doneta je odluka da je i zvanično zameni Ana Sević. Pevačica se voditeljskim poslom bavi već godinama, te joj ova uloga nije strana. Međutim, na pitanje da prokomentariše… »
Sanja Kužet nakon 13 godina napustila Grand, Ana Sević o odlasku koleginice: "Nikada nismo bile prijateljice"
Mondo pre 1 dan
Ana Sević progovorila je o novoj sezoni "Zvezda Granda", odlasku Ane Bekute iz žirija, ali i otkrila u kakvom je odnosu sa koleginicom Sanjom Kužet koja je odlučila da nakon 13 godina da otkaz. Pogledajte stajling Ane Sević pred snimanje emisije: O… »
(Video) "Nikada nismo bile prijateljice" Ana Sević progovorila o odlasku Sanje Kužet iz "Zvezda Granda", dotakla se…
Blic pre 1 dan
O izmenama u žiriju kaže da razume Anin odlazak i uputila joj je lepe reči i podršku. Takođe je istakla da joj je suprug Danijel najveća podrška i da uživa u svom poslu, ne doživljavajući ga kao opterećenje. Ana Sević progovorila je o novoj sezoni… »
"Nikada nismo ni bile prijateljice", Ana Sević o odlasku Sanje Kužet iz Zvezda Granda, otkrila da li su se čule
Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Ana Sević progovorila je o novoj sezoni " Zvezda Granda", odlasku Ane Bekute iz žirija, a otkrila je i u kakvom je odnosu sa koleginicom Sanjom Kužet. Na početku izjave, na komplimente da izgleda prelepo odgovorila je: - To je ona Cecina, da… »
"Ana zna zašto je to uradila" Snežana Đurišić o odlasku Ane Bekute iz Zvezda Granda: Pomenula i Sanju Kužet: Navikli smo na…
Kurir pre 1 dan
Danas počinje snimanje nove sezone "Zvezda Granda", a prva je došla Snežana Đurišić koja je otkrila šta očekuje u novoj sezoni. Ona kaže da se raduje povratku snimanjima. - Pa nekako ja se ovde osećam kao domaća i tu sam već da ne kažem koliko godina i… »
"Sigurno zna zašto je to uradila" Snežana Đurišić o odlasku Ane Bekute iz Zvezda Granda, pa spomenula Sanju Kužet: "Mi smo već…
Blic pre 1 dan
Snežana Đurišić je progovorila o odlasku Ane Bekute iz Zvezda Granda. Pevačica se dotakla Sanje Kužet i Ane Sević koja sada vodi Zvezde Granda. Danas smo na snimanju "Zvezda Granda" popričali sa Snežanom Đurišić koja je otkrila šta očekuje u novoj… »
Snežana Ðurišić stigla na snimanje Zvezda Granda, progovorila o Aninom odlasku: “Molim Boga da ne bude”
Telegraf pre 1 dan
Danas počinje snimanje "Zvezda Granda", a prva je stigla Snežana Đurišić koja je otkrila šta očekuje u novoj sezoni. Ona kaže da se raduje povratku snimanjima. - Pa nekako ja se ovde osećam kao domaća i tu sam već da ne kažem koliko godina i onda je… »
Vesti dana »
U Čačku održan protest aktivista zbog vršnjačkog nasilja u školi u Mrčajevcima
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih
Koalacija Narodna Srbija predala izbornu listu i najavila njeno povlačenje
RTS pre 1 minutjoš 39 povezanih