Povezane vesti
„Važno je da slušamo jedni druge“ Mićin s Vučevićem prošetao gradom i razgovarao s novosađanima: Hvala vam što nam dajete…
Dnevnik pre 1 dan
Ugodan dan proveo sam danas u šetnji Novim Sadom sa predsednikom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem, i u razgovoru sa našim sugrađanima, naveo je gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin. Kako je dodao, „važno je da čujemo i slušamo jedni druge“. Zato… »
Vučević u Novom Sadu: SNS nudi sigurnu budućnost za svaku porodicu, nećemo podele i blokade
Euronews pre 1 dan
Predsednik SNS Miloš Vučević obišao je danas više lokacija u Novom Sadu, gde je u razgovoru sa građanima poručio da je ponosan na rezultate koje je država zajedno sa građanima ostvarila u prethodnom periodu. "Danas u Novom Sadu obilazimo više lokacija i… »
Lider naprednjaka Vučević poslao moćnu poruku iz Novog Sada: Rezultati se ne mogu zaustaviti, samo ujedinjena Srbija pobeđuje…
Dnevnik pre 1 dan
Lier naprednjaka Miloš Vučević obišao je danas u Novom Sadu i radove na izgradnji četvrtog mosta i poručio da niko neće zaustaviti naprednjake da obiđu svako mesto u Srbiji, čuju glas naroda i njihove potrebe. -Naša poruka danas iz Novog Sada je jasna —… »
Rezultate niko ne može da nam ospori ili oduzme Lider naprednjaka Vučević sa građanima u Novom Sadu: Nastavićemo da gradimo…
Dnevnik pre 1 dan
Lider naprednjaka Miloš Vučević danas u Novom Sadu razgovara sa građanima na više lokacija, jer su mu, kako je rekao, njihovo mišljenje, potrebe i predlozi najvažniji. -Ponosan sam na rezultate koje smo zajedno ostvarili. Njih niko ne može da ospori niti… »
Vesti dana »
Drama u Ormuskom moreuzu: Nestala dva mornara posle napada na tanker, 23 spasena
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
"Sramotna odluka": Italija produžila kontrole na granici sa Španijom zbog bezbednosnih rizika
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
RIK proglasio još tri liste – Studentska će biti 3. na glasačkom listiću
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 1 povezana