Povezane vesti
"Dečak je držao pištolj za pojasom, a onda me je upucao." Mladić kojeg je ranio poznanikov sin (10) u porti crkve oglasio se…
Kurir pre 2 dana
Milan Ranković (25) kojeg je 9. septembra u selu kod Obrenovca pištoljem ranio sin (10) njegovog poznanika Slavka O. (44), opisao je sve detalje bizarnog napada i naveo da je ceo sukob nastao oko drva. Ranjeni Milan nalazi se na VMA, gde mu je iz pluća… »
"Odgurnuo me je i rekao 'Sine, pucaj'! Imam rupu na ruci": Jeziva ispovest Milana koji je ranjen kod Obrenovca
Mondo pre 2 dana
Milan Ranković (25), kojeg je 9. septembra u selu kod Obrenovca pištoljem ranio sin (10) njegovog poznanika Slavka O. (44), opisao je sve detalje bizarnog napada i naveo da je ceo sukob nastao oko drva. Ranjeni Milan nalazi se na VMA, gde mu je iz pluća… »
"Mali je izvukao pištolj i opalio": Ispovest Milana (24) iz Draževca, otac dečaku naredio da puca!
Telegraf pre 2 dana
Milan R. (24) teško je ranjen u centru sela kod Obrenovca, a za sve je, kako tvrdi, kriv sukob zbog drva. Zbog čega je desetogodišnjak potegao oružje i šta se sve dešavalo u trenucima drame pred crkvom? Mladić Milan R. (24) iz Draževca, koji je teško… »
Kako Centar za socijalni rad štiti decu kada je dom izvor opasnosti: "Izdvajanje iz porodice poslednja mera"
Newsmax Balkans pre 2 dana
Socijalna radnica Jelena Tanasijević rekla je za Newsmax Balkans da je slučaj iz Draževca, u kojem je dečak (9), prema sumnjama Tužilaštva, po nalogu oca pucao u muškarca, veoma kompleksan. Ona ističe da je dete u ovom slučaju moglo biti zloupotrebljeno… »
Od pretnji do pucnjave u crkvi Slavko naredio sinu (10) da puca u muškarca: Dete hitno premešteno u psihijatrijsku ustanovu…
Blic pre 3 dana
Na sastanku u crkvenoj porti došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba, nakon čega je na Slavkov nagovor njegov sin pucao na Milana R. Nakon pucnjave, osumnjičeni su pobegli i pokušali da sakriju oružje, a tužilaštvo je predložilo pritvor za Slavka O. i… »
Vesti dana »
Albanci ponovo kamenicama i pirotehnikom gađali sedište Euleksa zbog presude u Hagu, u srpskim sredinama mirno
RTV pre 14 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Radio sto plus pre 44 minutajoš 23 povezane
Lionel Mesi nastavio da ruši barijere i gomila trofeje: Znanje nema veze s visinom i godinama
Euronews pre 59 minutajoš 10 povezanih