Povezane vesti
"Nisam znao da ima 14 godina, slagala me je..." Boban Rajović zbog nje prešao 2.000 kilometara, pa doživeo šok: Sve zbog…
Kurir pre 1 dan
Boban Rajović u višedecenijskom je braku sa suprugom za koju ističe da je stub porodice i da je beskrajno voli, a o turbulentnoj prošlosti je otvoreno govorio. Pevač je priznao da je imao greške i tokom braka, a i pre ženidbe je imao nesvakidašnje… »
"Žena me je uhvatila na delu" Naš pevač priznao da je varao suprugu, a njena reakcija šokirala javnost
Telegraf pre 1 dan
Pevač Radiša Trajković Đani otvoreno je govorio o svom braku sa Slađom, pa priznao da joj tokom zajedničkog života nije uvek bio veran. Pevač je otkrio i da ga je supruga svojevremeno uhvatila na delu, a njena reakcija bila je veoma direktna. Đani je… »
"Žena me je uhvatila na delu" Naš pevač besramno varao suprugu, pa sve priznao javno: Njena reakcija šokirala naciju
Blic pre 1 dan
Radiša Trajković Đani je ranije otkrio da nikada nije imao veći sukob sa suprugom. Đanijeva supruga ima vanbračnog sina, a svojevremeno je iskreno govorila o tome. Folk pevač Radiša Trajković Đani javno je priznao da tokom braka nije uvek bio veran… »
Vesti dana »
Dan odluke u Hagu – izricanje presude Tačiju, Krasnićiju, Veseljiju i Seljimiju
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Ukrajina nastavlja sa napadima na rafinerije; incidenti u Litvaniji i Danskoj, NATO i EU optužuju Rusiju
RTV pre 44 minutajoš 1 povezana
Osvajački pohod Huta! Pobunjenici munjevito zauzeli teritorije, Crveno more ključa, Amerika saveznicima odbila da pomogne: Dramatična promena odnosa snaga na Bliskom istoku
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana
Tenzije u Jemenu ne jenjavaju – Huti prete odgovorom; SAD: Saudijski naftovod biće obnovljen za nekoliko dana
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
RIK proglasio još tri liste – Studentska će biti 3. na glasačkom listiću
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 2 povezane