Povezane vesti

"Šta da se javi? Ispala je bezobrazna," Lepa Lukić oštro o Breni: "Ne treba ni da me zove!"

"Šta da se javi? Ispala je bezobrazna," Lepa Lukić oštro o Breni: "Ne treba ni da me zove!"

Telegraf pre 16 sati
Pevačica Lepa Lukić pojavila se na jednom beogradskom događaju, gde je pred sedmom silom govorila o odnosu sa Lepom Brenom, a tom prilikom otkrila i da joj se koleginica nije javila nakon što nije prihvatila njen poziv da bude gost na koncertu. Na… »
Lepa Lukić konačno progovorila o Lepoj Breni! Pevačica bez dlake na jeziku: Ona ne treba ni da me zove

Lepa Lukić konačno progovorila o Lepoj Breni! Pevačica bez dlake na jeziku: Ona ne treba ni da me zove

Kurir pre 17 sati
Lepa Lukić pojavila se kao gost na jednoj proslavi u Beogradu, gde je pred Kurirovim kamerama govorila o odnosu sa Lepom Brenom i otkrila da joj se koleginica nije javila nakon što joj se nije odazvala da bude gost na njenom koncertu. Na pitanje da li… »
"Ne podnosim je, dosadila je Bogu i narodu": Zorica Marković izvređala Viki Miljković, evo i zašto

"Ne podnosim je, dosadila je Bogu i narodu": Zorica Marković izvređala Viki Miljković, evo i zašto

Mondo pre 17 sati
Uskoro startuje nova sezona muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, u kojem ćemo, na mestu žirija, ponovo gledati Jelenu Karleušu, Desingericu, Zoricu Brunclik, Bosanca i Viki Miljković. Upravo se Viki našla na meti Zorice Marković, koja je izjavila da bi… »
"Bila bih bolja od Viki Miljković" Zorica Marković nikad oštrija: Trebalo je da me pozovu u Pinkove zvezde...

"Bila bih bolja od Viki Miljković" Zorica Marković nikad oštrija: Trebalo je da me pozovu u Pinkove zvezde...

Kurir pre 17 sati
Zorica Marković pojavila se na jednoj beogradskoj proslavi, gde je pred kamerama Kurira govorila o aktuelnim dešavanjima na estradi. Pevačica je bila raspoložena za razgovor, a kao i uvek, nije krila svoje mišljenje. Ona se osvrnula na mogućnost da je… »
"Ne podnosim je, dosadila je i Bogu i narodu" Zorica Marković izvređala Viki Miljković: "Isfolirana je, ja bih bila bolja u…

"Ne podnosim je, dosadila je i Bogu i narodu" Zorica Marković izvređala Viki Miljković: "Isfolirana je, ja bih bila bolja u…

Blic pre 18 sati
Rekla je da je dobila ponudu za ulazak u Elitu 10 Podržala je Filipa Cara i istakla da ju je Filip Đukić razočarao Zorica Marković progovorila je o Eliti 10 za koju je, kako kaže, dobila poziv. Ona je prokomentarisala i aktuelne učesnike, a potom se… »
"Ne podnosim je, mnogo se folira!" Zorica Marković žestoko o Viki Miljković: "Dosadila je i Bogu i narodu"

"Ne podnosim je, mnogo se folira!" Zorica Marković žestoko o Viki Miljković: "Dosadila je i Bogu i narodu"

Telegraf pre 17 sati
Zorica Marković govorila je o aktuelnoj sezoni "Elite 10", za koju je, kako kaže, dobila poziv, pa otkrila da li će prihvatiti ponudu. Pevačica je tom prilikom prokomentarisala i aktuelne učesnike rijalitija, a zatim se osvrnula i na članove žirija… »

Vesti dana »