Povezane vesti
Srpski košarkaš priznao: Opekao sam se u Partizanu, ali Kari Pešić me je nagovorio da izaberem Srbiju
Večernje novosti pre 41 minuta
Krilni centar ne krije da je bivši selektor "orlova" odigrao ključnu ulogu. FOTO: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia Košarkaš Vašingtona Tristan Vukčević (23) mogao je da bira za koju reprezentaciju će da igra, a na kraju je poslušao savet… »
Tristan Vukčević otkrio zbog čega je izabrao Srbiju i odbio Grčku! Spomenuo loš period u Partizanu, a onda mu je jedan…
Kurir pre 1 sat
Nekadašnji košarkaš Partizana Tristan Vukčević danas gradi karijeru u NBA ligi u dresu Vašington Vizardsa, ali njegov put do reprezentativnog dresa Srbije nije bio lišen dilema. Kako je rođen i odrastao u Atini, postojala je realna opcija da u budućnosti… »
„Pešić mi je otkrio šta je razlika između Partizana i reprezentacije“: Tristan otkrio šta je prelomilo da izabere Srbiju!…
Hot sport pre 1 sat
U Partizanu imao loše iskustvo! Bivši košarkaš Partizana Tristan Vukčević danas gradi karijeru u NBA ligi, gde nastupa za Vašington Vizardse, a put do reprezentacije Srbije za njega nije bio bez dilema. Iako je rođen u Grčkoj i odrastao u Atini… »
Tristan otkrio kako je odbio Grčku: "Ja se osećam kao Srbin, prezime mi je Vukčević"
Mondo pre 1 sat
Bivši košarkaš Partizana Tristan Vukčević (23) ne krije da je oduvek želeo da obuče dres Orlova. Reprezentacija Srbije, s obzirom na to da broji sve više igrača zrelih košarkaških godina u nacionalnom timu, očekuje se da će momak rođen u Sijeni biti… »
Vukčević o igranju u Partizanu: Imao sam loše iskustvo, uvek mi je u glavi bila Srbija
Euronews pre 1 sat
Među srpskim košarkašima u NBA ligi trenutno, nalazi se i bivši as Partizana, Tristan Vukčević koji je uspešno uspeo da se prilagodi uslovima američkog šampionata i trenutno nastupa za Vašington Vizardse. Srpski reprezentativac je prešao veliki put - od… »
Srbija ostala bez Vasilija
Sputnik pre 6 sati
Tek što se pojavila mogućnost da bi Vasilije Marković mogao da obuče dres Srbije, Austrijanci su reagovali. Osamnaestogodišnji vezista Austrije iz Beča dobio je poziv u seniorsku reprezentaciju Austrije i tako napravio veliki korak ka tome da… »
Srbija ga želela, ali je vunderkind rekao „ne“, izabrao je Austriju, a sada je stigao i poziv
Telegraf pre 6 sati
Austrija je povukla potez koji bi mogao da zatvori vrata Vasiliju Markoviću kada je reč o reprezentaciji Srbije. Tinejdžer bečke Austrije dobio je poziv u seniorski tim Austrije, nakon što se prethodnih dana pojavila informacija da je Fudbalski savez… »
Srbija ostala bez velikog bisera! FSS krenuo po Vasilija, Rangnik ekspresno reagovao – stigao poziv za A tim!
Kurir pre 7 sati
Fudbalski savez Srbije krenuo je po jednog od najtalentovanijih mladih igrača austrijskog fudbala, ali je odgovor iz Beča stigao ekspresno! Vasilije Marković, 18-godišnji vezista Austrije iz Beča srpskog porekla, dobio je prvi poziv u A reprezentaciju… »
Srbija je zatečena! Ispred nosa nam ukrali biser od 3.000.000 evra, nismo stigli ni da ga pozovemo
Večernje novosti pre 7 sati
Fudbalski savez Srbije zvanično je izgubio trku za jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera u Evropi. Credit: Beautiful Sports International, BEAUTIFUL SPORTS Pressphoto Agency / Alamy / Profimedia Osamnaestogodišnji vezista Vasilije Marković, čija… »
Marković dobio poziv da nastupa za A selekciju Austrije
Danas pre 14 sati
Vasilije Marković, talentovani fudbaler je dobio poziv u seniorsku reprezentaciju Austrije. Marković, koji nastupa za Austriju iz Beča, je prošao mlađe selekcije Austrije, a iz tamošnjeg saveza su reagovali čim se pojavila informacija da je Fudbalski… »
Vesti dana »
Počela predizborna kampanja Studentske liste: Predstavljeno 11 tačaka plana "Mi znamo kako"
NIN pre 1 satjoš 21 povezana
Sin gradonačelnika Ljubljane dobio srpsko državljanstvo, prijavljen na adresu Vučićevog kuma
Radio 021 pre 3 satajoš 4 povezane
Koalicija Aleksića, Parandilovića i Ćute odustaje od izlaska na izbore
Ozon press pre 35 minutajoš 19 povezanih
AP: Mladi koji protestuju u Srbiji zvanično ulaze u izbornu trku protiv Vučića
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih