Povezane vesti

Srpski košarkaš priznao: Opekao sam se u Partizanu, ali Kari Pešić me je nagovorio da izaberem Srbiju

Srpski košarkaš priznao: Opekao sam se u Partizanu, ali Kari Pešić me je nagovorio da izaberem Srbiju

Večernje novosti pre 41 minuta
Krilni centar ne krije da je bivši selektor "orlova" odigrao ključnu ulogu. FOTO: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia Košarkaš Vašingtona Tristan Vukčević (23) mogao je da bira za koju reprezentaciju će da igra, a na kraju je poslušao savet… »
Tristan Vukčević otkrio zbog čega je izabrao Srbiju i odbio Grčku! Spomenuo loš period u Partizanu, a onda mu je jedan…

Tristan Vukčević otkrio zbog čega je izabrao Srbiju i odbio Grčku! Spomenuo loš period u Partizanu, a onda mu je jedan…

Kurir pre 1 sat
Nekadašnji košarkaš Partizana Tristan Vukčević danas gradi karijeru u NBA ligi u dresu Vašington Vizardsa, ali njegov put do reprezentativnog dresa Srbije nije bio lišen dilema. Kako je rođen i odrastao u Atini, postojala je realna opcija da u budućnosti… »
„Pešić mi je otkrio šta je razlika između Partizana i reprezentacije“: Tristan otkrio šta je prelomilo da izabere Srbiju!…

„Pešić mi je otkrio šta je razlika između Partizana i reprezentacije“: Tristan otkrio šta je prelomilo da izabere Srbiju!…

Hot sport pre 1 sat
U Partizanu imao loše iskustvo! Bivši košarkaš Partizana Tristan Vukčević danas gradi karijeru u NBA ligi, gde nastupa za Vašington Vizardse, a put do reprezentacije Srbije za njega nije bio bez dilema. Iako je rođen u Grčkoj i odrastao u Atini… »
Tristan otkrio kako je odbio Grčku: "Ja se osećam kao Srbin, prezime mi je Vukčević"

Tristan otkrio kako je odbio Grčku: "Ja se osećam kao Srbin, prezime mi je Vukčević"

Mondo pre 1 sat
Bivši košarkaš Partizana Tristan Vukčević (23) ne krije da je oduvek želeo da obuče dres Orlova. Reprezentacija Srbije, s obzirom na to da broji sve više igrača zrelih košarkaških godina u nacionalnom timu, očekuje se da će momak rođen u Sijeni biti… »
Vukčević o igranju u Partizanu: Imao sam loše iskustvo, uvek mi je u glavi bila Srbija

Vukčević o igranju u Partizanu: Imao sam loše iskustvo, uvek mi je u glavi bila Srbija

Euronews pre 1 sat
Među srpskim košarkašima u NBA ligi trenutno, nalazi se i bivši as Partizana, Tristan Vukčević koji je uspešno uspeo da se prilagodi uslovima američkog šampionata i trenutno nastupa za Vašington Vizardse. Srpski reprezentativac je prešao veliki put - od… »
Srbija ostala bez Vasilija

Srbija ostala bez Vasilija

Sputnik pre 6 sati
Tek što se pojavila mogućnost da bi Vasilije Marković mogao da obuče dres Srbije, Austrijanci su reagovali. Osamnaestogodišnji vezista Austrije iz Beča dobio je poziv u seniorsku reprezentaciju Austrije i tako napravio veliki korak ka tome da… »
Srbija ga želela, ali je vunderkind rekao „ne“, izabrao je Austriju, a sada je stigao i poziv

Srbija ga želela, ali je vunderkind rekao „ne“, izabrao je Austriju, a sada je stigao i poziv

Telegraf pre 6 sati
Austrija je povukla potez koji bi mogao da zatvori vrata Vasiliju Markoviću kada je reč o reprezentaciji Srbije. Tinejdžer bečke Austrije dobio je poziv u seniorski tim Austrije, nakon što se prethodnih dana pojavila informacija da je Fudbalski savez… »
Srbija ostala bez velikog bisera! FSS krenuo po Vasilija, Rangnik ekspresno reagovao – stigao poziv za A tim!

Srbija ostala bez velikog bisera! FSS krenuo po Vasilija, Rangnik ekspresno reagovao – stigao poziv za A tim!

Kurir pre 7 sati
Fudbalski savez Srbije krenuo je po jednog od najtalentovanijih mladih igrača austrijskog fudbala, ali je odgovor iz Beča stigao ekspresno! Vasilije Marković, 18-godišnji vezista Austrije iz Beča srpskog porekla, dobio je prvi poziv u A reprezentaciju… »
Srbija je zatečena! Ispred nosa nam ukrali biser od 3.000.000 evra, nismo stigli ni da ga pozovemo

Srbija je zatečena! Ispred nosa nam ukrali biser od 3.000.000 evra, nismo stigli ni da ga pozovemo

Večernje novosti pre 7 sati
Fudbalski savez Srbije zvanično je izgubio trku za jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera u Evropi. Credit: Beautiful Sports International, BEAUTIFUL SPORTS Pressphoto Agency / Alamy / Profimedia Osamnaestogodišnji vezista Vasilije Marković, čija… »
Marković dobio poziv da nastupa za A selekciju Austrije

Marković dobio poziv da nastupa za A selekciju Austrije

Danas pre 14 sati
Vasilije Marković, talentovani fudbaler je dobio poziv u seniorsku reprezentaciju Austrije. Marković, koji nastupa za Austriju iz Beča, je prošao mlađe selekcije Austrije, a iz tamošnjeg saveza su reagovali čim se pojavila informacija da je Fudbalski… »

Vesti dana »