Povezane vesti
Ša otvorio dušu o bivšoj ženi u "Eliti 10"! "Krene kao narkoman u krizi drhtavica zbog svega što sam uradio! Evo kako je Miona…
Kurir pre 2 dana
Reper Nenad Aleksić Ša nedavno je ušao u " Elitu 10", a njegov boravak u rijalitiju već je privukao veliku pažnju javnosti. Pevačica Miona Jovanović ponovo se našla u žiži interesovanja nakon što je reper pred cimerima odlučio da otvori dušu i progovori… »
"Sve sam uništio, slom sam imao danima" Ša progovorio o bivšoj ženi u "Eliti 10", a evo kako je Miona reagovala
Telegraf pre 2 dana
Nenad Aleksić Ša nedavno se uselio u "Elitu 10", a već tokom prvih dana boravka otvoreno je govorio o životnim greškama, teškim periodima i svemu što je, kako kaže, sam sebi priredio. Reper je pred cimerima otvorio dušu i prisetio se perioda nakon… »
Ša otvorio dušu o bivšoj ženi u Eliti 10: "Sve sam uništio", evo kako je Miona reagovala
Blic pre 2 dana
Posebno ga brinu bolesna majka i sadašnja partnerka Miona Jovanović, s kojom i dalje nema kontakt s njenim roditeljima, ali tvrdi da im je veza jaka. Miona je reagovala objavom na Instagramu, prikazavši sebe sređenu i nasmejanu, što je iznenadilo mnoge… »
Vesti dana »
Tokom noći opet kamenicama i pirotehnikom na sedište Euleksa u Prištini zbog presude bivšim vođama tzv. OVK
N1 Info pre 34 minutajoš 25 povezanih
Danas sunčano i toplo, predveče moguća prolazna kiša, temperatura do 32 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 49 minutajoš 23 povezane
Mesi glavom do istorije i novog trofeja: Inter Majami osvojio Kampeones kup, Leo stigao do 100. gola!
Hot sport pre 49 minutajoš 10 povezanih