Povezane vesti
„PITALA SAM LJUDE GDE JE I ŠTA SE DEŠAVA SA NJIM!“ Milica Pavlović o Stefanu Živojinoviću: Prekinut je svaki kontakt!
Svet & Skandal pre 2 sata
Milica Pavlović vratila se iz Luksemburga gde je bila na koncertu čuvene grupe „Pusiket dols“. Ona je progovorila o karijeri, privatnom životu i planovima Milica je rekla da je uživala na koncertu čuvene ženske grupe koja i nakon dve decenije ima istu… »
"Pitala sam ljude šta je sa njim": Milica Pavlović otkrila zašto više nije u kontaktu sa Stefanom Živojinovićem
Mondo pre 6 sati
Milica Pavlović vratila se iz Luksemburga gde je bila na koncertu čuvene grupe "Pusiket dols". Tom prilikom govorila je o karijeri, privatnom životu i planovima. Kako je istakla, uživala je na koncertu čuvene ženske grupe koja i nakon dve decenije ima… »
"Pitala sam ljude gde je i šta se dešava": Poznata pevačica progovorila o Stefanu Živojinoviću
Nova pre 8 sati
Stefan Živojinović, stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, svojevremeno je krenuo majčinim stopama i oprobao se u muzici. Tokom svoje kratke muzičke karijere, stekao je veliki broj prijateljstava i poznanstava, a često je bio u društvu Milice… »
"Pitala sam ljude gde je i šta se dešava sa njim" Milica Pavlović o Stefanu Živojinoviću: Družili se, a onda je prekinut svaki…
Blic pre 16 sati
Potvrdila je da nije više u kontaktu sa Stefanom Živojinovićem nakon što se on povukao sa estrade. Na putovanju je doživela manje neprijatnosti zbog provere karata i čekanja na aerodromu. Milica Pavlović vratila se iz Luksemburga gde je bila na koncertu… »
"Nisu znali šta da mi kažu..." Milica prvi put o Stefanu Živojinoviću, spomenula i zgodnog Grka: "Pitajte ga"
Telegraf pre 16 sati
Pop zvezdu Milicu Pavlović uhvatili smo na aerodromu po povratku iz Luksemburga, gde je u nedelju veče prisustvovala koncertu poznate ženske grupe Pussycat Dolls. Tom prilikom pojavila se u potpuno urbanom i opuštenom izdanju, a pred našim kamerama… »
Vesti dana »
AP: Mladi koji protestuju u Srbiji zvanično ulaze u izbornu trku protiv Vučića
Nova pre 9 satijoš 7 povezanih
Ševo: Zar neko veruje da će Šešeljev sin ili Džajićeva ćerka bolje voditi zemlju od Ilije Srdanovića?
N1 Info pre 40 minutajoš 21 povezana
Kos: EU očekuje da izbori u Srbiji budu slobodni, fer i transparentni, u skladu sa evropskim standardima
N1 Info pre 35 minutajoš 38 povezanih