Povezane vesti
Kim Džong Un pisao Putinu: Uveren sam u pobedu Rusije, obećavam da ću vas nepokolebljivo podržavati
Blic pre 25 dana
Kim je istakao nepokolebljivu volju da produbljuje odnose sa Rusijom na osnovu prijateljstva, dobrosusedstva i uzajamne pomoći. Putin je čestitao Kimu godišnjicu osnivanja DNRK i poručio da će zemlje nastaviti da jačaju strateško partnerstvo… »
Kim Džong Un poslao poruku Putinu: "Čvrsto sam uveren u pobedu Rusije"
NIN pre 25 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je danas da uvek podržava ruskog predsednika Vladimira Putina i ruski narod i izrazio je uverenost u pobedu Rusije u, kako je naveo, "specijalnoj vojnoj operaciji", objavila je Korejska centralna telegrafska… »
"Rusi će pobediti"
B92 pre 25 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je danas da uvek podržava ruskog predsednika Vladimira Putina i ruski narod i izrazio uverenost u pobedu Rusije u, kako je naveo, "specijalnoj vojnoj operaciji", objavila je Korejska centralna telegrafska… »
Kim Džong Un uz Putina: Čvrsto sam uveren u pobedu Rusije
Politika pre 25 dana
Kim poručio da će Severna Koreja nepokolebljivo podržavati Rusiju. Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je danas da uvek podržava ruskog predsednika Vladimira Putina i ruski narod i izrazio je uverenost u pobedu Rusije u, kako je naveo… »
Kim Džong Un: Uveren sam u pobedu Rusije
Sputnik pre 25 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un rekao je da uvek podržava ruskog predsednika Vladimira Putina i ruski narod i izrazio uverenost u pobedu Moskve u Specijalnoj vojnoj operaciji, navodi se u telegramu, čiji je tekst objavila Korejska centralna… »
Kim Džong Un odgovorio na čestitku iz Kremlja, obećao proširenje saradnje: „Podrška Putinu i ruskom narodu“
Danas pre 25 dana
Severnokorejski predsednik Kim Džong Un izjavio je da će „proširiti i produbiti“ zajednički rad sa Rusijom, navodi se u poruci upućenoj ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, koju je danas prenela severnokorejska agencija KCNA. U odgovoru poslatom u… »
Vesti dana »
Studentska lista održala skup u Nišu pod nazivom "Raskršće": "Pred društvom je izbor kakvu državu želimo"(FOTO, VIDEO)
Insajder pre 7 satijoš 22 povezane
RIK odbio prigovor Studentske liste o biračkim mestima u inostranstvu
Glas Zaječara pre 7 satijoš 10 povezanih
Kremlj pozdravio Trampov predlog za izbor novog predsednika Ukrajine
N1 Info pre 7 satijoš 110 povezanih