Povezane vesti
Kim Džong Un pisao Putinu: Uveren sam u pobedu Rusije, obećavam da ću vas nepokolebljivo podržavati
Blic pre 16 sati
Kim je istakao nepokolebljivu volju da produbljuje odnose sa Rusijom na osnovu prijateljstva, dobrosusedstva i uzajamne pomoći. Putin je čestitao Kimu godišnjicu osnivanja DNRK i poručio da će zemlje nastaviti da jačaju strateško partnerstvo… »
Kim Džong Un poslao poruku Putinu: "Čvrsto sam uveren u pobedu Rusije"
NIN pre 16 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je danas da uvek podržava ruskog predsednika Vladimira Putina i ruski narod i izrazio je uverenost u pobedu Rusije u, kako je naveo, "specijalnoj vojnoj operaciji", objavila je Korejska centralna telegrafska… »
"Rusi će pobediti"
B92 pre 18 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je danas da uvek podržava ruskog predsednika Vladimira Putina i ruski narod i izrazio uverenost u pobedu Rusije u, kako je naveo, "specijalnoj vojnoj operaciji", objavila je Korejska centralna telegrafska… »
Kim Džong Un uz Putina: Čvrsto sam uveren u pobedu Rusije
Politika pre 18 sati
Kim poručio da će Severna Koreja nepokolebljivo podržavati Rusiju. Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je danas da uvek podržava ruskog predsednika Vladimira Putina i ruski narod i izrazio je uverenost u pobedu Rusije u, kako je naveo… »
Kim Džong Un odgovorio na čestitku iz Kremlja, obećao proširenje saradnje: „Podrška Putinu i ruskom narodu“
Danas pre 20 sati
Severnokorejski predsednik Kim Džong Un izjavio je da će „proširiti i produbiti“ zajednički rad sa Rusijom, navodi se u poruci upućenoj ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, koju je danas prenela severnokorejska agencija KCNA. U odgovoru poslatom u… »
Kim Džong Un: Uveren sam u pobedu Rusije
Sputnik pre 20 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un rekao je da uvek podržava ruskog predsednika Vladimira Putina i ruski narod i izrazio uverenost u pobedu Moskve u Specijalnoj vojnoj operaciji, navodi se u telegramu, čiji je tekst objavila Korejska centralna… »
Jasna poruka lidera Severne Koreje: Čvrsto sam uveren u pobedu Rusije
Večernje novosti pre 19 sati
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un rekao je da uvek podržava ruskog predsednika Vladimira Putina i ruski narod i izrazio uverenost u pobedu Moskve u Specijalnoj vojnoj operaciji, navodi se u telegramu, čiji je tekst objavila Korejska centralna… »
Vesti dana »
RIK proglasio još tri liste – Studentska će biti 3. na glasačkom listiću
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 2 povezane
Šokantni podaci! Preko 100.000 ljudi ove svetske sile ima preko 100 godina: Nacija nezaustavljivo stari dok se broj stanovnika smanjuje
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
"Sramotna odluka": Italija produžila kontrole na granici sa Španijom zbog bezbednosnih rizika
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane