Povezane vesti
Mirotić ipak ne dolazi u Budućnost: Bivši MVP Evrolige igra za Valensiju do sledeće godine
Newsmax Balkans pre 58 minuta
Košarkaš Nikola Mirotić (35) potpisao je ugovor sa Valensijom do kraja sezone 2026/2027, saopštio je španski klub. Mirotić je u Valensiju stigao kao slobodan igrač, pošto je ranije raskinuo saradnju sa Monakom. On je prošle sezone za Monako u Evroligi… »
Nikola Mirotić novi košarkaš Valensije
RTV pre 2 sata
VALENSIJA - Košarkaš Nikola Mirotić potpisao je ugovor sa Valensijom do kraja sezone 2026/2027, saopštio je danas španski klub. Mirotić je u Valensiju stigao kao slobodan igrač, pošto je ranije raskinuo saradnju sa Monakom. On je prošle sezone za Monako… »
Mirotić sleteo na aerodrom, pa navijačima Valensije poslao hit poruku! Ovim rečima je nasmejao sve: "Rekli su mi da tražite…
Kurir pre 2 sata
Mirotić je sa Valensijom potpisao ugovor za sezonu 2026/27. "Zdravo Valensijo, rekli su mi da tražite četvorku, pa evo me", poručio je najkorisniji igrač (MVP) Evrolige iz sezone 2021/22. Ovaj 35-godišnji košarkaš u Valensiju stiže iz Monaka za koji je… »
Nikola Mirotić odabrao novi klub
RTS pre 4 sati
Nikola Mirotić je novi košarkaš Valensije, saopštio je španski klub. Valensija je zvanično potvrdila dolazak jednog od najtraženijih slobodnih igrača u Evropi ovog leta. Posle finansijskog kraha Monaka postalo je izvesno da se nekadašnji španski… »
Nikola Mirotić novi košarkaš Valensije
Politika pre 4 sati
Prošle sezone za Monako u Evroligi prosečno beležio 11 poena. VALENSIJA - Košarkaš Nikola Mirotić potpisao je ugovor sa Valensijom do kraja sezone 2026/2027, saopštio je danas španski klub. Mirotić je u Valensiju stigao kao slobodan igrač, pošto je… »
Izdao Partizan, odbio Zvezdu, Budućnost nije izabrao, a onda je Mirotić uradio ono što niko nije očekivao
Telegraf pre 4 sati
Mirotić i Partizan. Nikola Mirotić doneo je odluku o nastavku karijere, a njegov izbor ponovo je privukao veliku pažnju košarkaške javnosti. Iskusni krilni centar potpisao je za Valensiju i tako ostao u Evroligi, iako se prethodnih dana ozbiljno govorilo… »
Grom iz vedra neba: Evo gde Mirotić nastavlja karijeru, snimili ga na aerodromu VIDEO
Nova pre 5 sati
Nikola Mirotić nastavlja takmičenje u Evroligi i opet će igrati u ACB ligi, ali ne u klubu u kom bi ga možda očekivali. Nakon Real Madrida i Barselone Mirotić je odlučio da obuče dres još jednom španskog kluba. Zvanični nalog Valensije je objavio snimak… »
Mirotić izabrao Evroligu, potpisao za Valensiju
Euronews pre 4 sati
Nikola Mirotić je konačno doneo odluku o nastavku karijere. Iskusni krilni centar potpisao je ugovor sa Valensijom i u sezoni 2026/27. ponovo će igrati u Evroligi i španskom prvenstvu. Klub je zvanično potvrdio dolazak 35-godišnjeg košarkaša, koji u… »
Ništa od budućnosti: Nikola Mirotić potpisao za evroligaša!
Hot sport pre 4 sati
Nikola Mirotić karijeru nastavlja u Španiji! Nikola Mirotić ima novi klub. Valensija je zvanično potvrdila dolazak iskusnog krilnog centra, koji se tako vraća u špansku košarku posle nekoliko godina. Mirotić je prethodno u ovoj zemlji nastupao za Real… »
Nikola Mirotić potpisao: Tražili ste „četvorku“? Evo me!
Sport klub pre 4 sati
Nikola Mirotić imao je ponudu Budućnosti da se u 36. godini vrati u rodnu Podgoricu. Ipak, izabrao je da ostane na evroligaškom nivou. Posle Real Madrida i Barselone, Španac crnogorskog porekla nastupaće i za Valensiju. „Zdravo, Valensijo! Rekli su mi da… »
Nikola Mirotić ima novi klub: Promena u zadnji čas, ne dolazi u ABA ligu
Mondo pre 5 sati
Jedan od najboljih košarkaša Evrolige Nikola Mirotić je rešio da karijeru nastavi u Valensiji. Iako je iskusni sportista imao ponudu Budućnosti i verovalo se da će u 36. godini zaigrati u ABA ligi, do toga neće doći - makar trenutno. Valensija, najveće… »
Nikola Mirotić potpisao za Valensiju
Radio sto plus pre 4 sati
Mirotić je sa Valensijom potpisao ugovor za sezonu 2026/27. “Zdravo Valensijo, rekli su mi da tražite četvorku, pa evo me”, poručio je najkorisniji igrač (MVP) Evrolige iz sezone 2021/22. Ovaj 35-godišnji košarkaš u Valensiju stiže iz Monaka za koji je… »
Ostaje u Evroligi: Nikola Mirotić ima novi klub
Danas pre 4 sati
Španski košarkaš crnogorskog porekla Nikola Mirotić je posle jedne sezone provedene u Monaku, pronašao novi klub. Iako je imao ponudu Budućnosti iz Podgorice, čime bi se u 36. godini života vratio u rodni grad, Mirotić je ipak odlučio da se i dalje… »
Mirotić potpisao - ostaje u Evroligi
B92 pre 4 sati
Nikola Mirotić je novi košarkaš Valensije, potvrdio je španski klub. Mirotić je ovog leta bio bez kluba nakon odlaska iz Monaka, ali je pred početak nove sezone stigao dogovor sa Valensijom. "Zdravo, Valensijo. Čuo sam da tražite četvorku, pa evo me"… »
Bum: Nikola Mirotić ima novi klub, ostaje u Evroligi
Večernje novosti pre 4 sati
Neočekivan transfer... Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Iskusni španski košarkaš Nikola Mirotić konačno je pronašao novi klub, nakon "raskida" sa Monakom, i igraće Evroligu sa Valensijom! Mirotić je bio usko povezivan sa ABA ligom, dolaskom u Budućnost… »
Nikola Mirotić potpisao!
Telegraf pre 5 sati
Nikola Mirotić potpisao je ugovor sa ekipom Valensije! Proslavljeni i trofejni košarkaš, koji je najalvljivan kao moguće pojačanje Budućnosti će karijeru nastaviti u Španiji i igrače svoju 13. sezonu u Evroligi. Španski klub je zvanično potvrdio dolazak… »
Vesti dana »
Glavne tačke programa Studentske liste: 'Tužilačka policija, lustracija, besplatni udžbenici, jeftiniji lekovi'
BBC News pre 3 minutajoš 34 povezane
KRIK: Sin gradonačelnika Ljubljane dobio srpsko državljanstvo, prijavljen na adresi Vučićevog kuma Nikole Petrovića
Nova pre 3 satajoš 5 povezanih
AP: Mladi koji protestuju u Srbiji zvanično ulaze u izbornu trku protiv Vučića
Serbian News Media pre 6 satijoš 5 povezanih