Povezane vesti
Svetski šampion otkrio zašto je izabrao Barselonu: "Nije bilo lako odbiti Real Madrid, Flik i Deko me ubedili da dođem u…
Dnevnik pre 1 dan
Španski fudbalski reprezentativac Rodrigo Hernandez Kaskante, poznatiji kao Rodri izjavio je danas da su ga trener Barselone Hansi Flik i sportski direktor Deko ubedili da igračku karijeru nastavi u katalonskom klubu. Rodri (30) je 18. avgusta prešao iz… »
Rodri otvorio dušu i otkrio detalje najveće transfer sage ovog leta! Kako je odbio Real i završio u Barseloni?! Evo ko je imao…
Kurir pre 1 dan
Iskusni španski reprezentativac Rodri ovog leta je realizovao jedan od najvećih transfera u evropskom fudbalu. Posle sedam godina provedenih u Mančester sitiju, španski vezista zvanično je postao novi član Barselone, sa kojom je 18. avgusta potpisao… »
Rodri otkrio zašto nije potpisao za Real: "On mi je rekao..."
Telegraf pre 1 dan
Rodri je ovog leta napravio jedan od najvećih transfera u evropskom fudbalu, napustivši Mančester siti posle sedam godina i karijeru nastavivši u Barseloni. Španski reprezentativac sada je otkrio da odluka da obuče dres katalonskog velikana nije doneta… »
Rodri: Nije bilo lako odbiti Real, Flik i Deko me ubedili da dođem u Barselonu
RTS pre 1 dan
Španski reprezentativac Rodri rekao je da su ga trener Barselone Hansi Flik i sportski direktor Deko ubedili da igračku karijeru nastavi u katalonskom klubu, iako je razgovarao i sa trenerom Reala Žozeom Murinjom. Rodri je ovog leta prešao iz Mančester… »
Rodri otkrio zašto je izabrao Barselonu: "Nije bilo lako odbiti Real Madrid, Flik i Deko me ubedili"
Newsmax Balkans pre 1 dan
Španski fudbalski reprezentativac Rodrigo Ernandez Kaskante, poznatiji kao Rodri (30) izjavio je da su ga trener Barselone Hansi Flik i sportski direktor Deko ubedili da igračku karijeru nastavi u tom katalonskom klubu. Podsetimo, Rodri je u avgustu… »
Rodri otkrio zbog čega je odbio Real Madrid i otišao u Barselonu
Večernje novosti pre 1 dan
Španski fudbalski reprezentativac Rodri izjavio je danas da su ga trener Barselone Hansi Flik i sportski direktor Deko ubedili da igračku karijeru nastavi u katalonskom klubu. Foto: AP Photo/Joan Monfort Rodri (30) je 18. avgusta prešao iz Mančester… »
Rodri otkrio zašto je odbio Real
B92 pre 1 dan
Španski fudbalski reprezentativac Rodri izjavio je da su ga trener Barselone Hansi Flik i sportski direktor Deko ubedili da igračku karijeru nastavi u katalonskom klubu. Rodri (30) je 18. avgusta prešao iz Mančester sitija u Barselonu, a sa katalonskim… »
Rodri: Nije bilo lako odbiti Real Madrid, Flik i Deko me ubedili da dođem u Barselonu
Politika pre 1 dan
Dodao je da je uvek svoje odluke zasnivao na sportskim razlozima, na tome gde će moći da napreduje kao igrač. BARSELONA - Španski fudbalski reprezentativac Rodri izjavio je danas da su ga trener Barselone Hansi Flik i sportski direktor Deko ubedili da… »
Rodri otkrio zašto je odbio Real Madrid: Nije zbog „Zlatne lopte“
Sport klub pre 1 dan
Jedan od najvećih transfera proteklog leta mogao je da ima potpuno drugačiji epilog. Rodri je, neposredno nakon što je sa Španijom postao prvak sveta, imao mogućnost da bira između Real Madrida i Barselone. Real je ozbiljno želeo osvajača „Zlatne lopte“… »
Vesti dana »
I tokom noći haos zbog presude Taćiju i ostalima: Ponovo kamenicama na sedište Euleksa u Prištini, deo krova se zapalio
Nova pre 9 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Beta pre 49 minutajoš 23 povezane