Povezane vesti
"Izlečila me je" Vuk Kostić je ludo voleo Jelisavetu Orašanin: Svi su mislili da će se venčati, a onda...
Kurir pre 5 dana
Ljubavni život Jelisavete Orašanin ponovo je dospeo u centar pažnje javnosti. Posle razvoda od Miloša Teodosića, glumica je uplovila u vezu sa 11 godina mlađim kolegom Pavlom Mensurom, ali je, prema pisanju domaćih medija, i toj romansi sada došao kraj… »
"Ostavio sam loše navike, umirila me je": Vuk Kostić je ludo voleo Jelisavetu Orašanin: Svi su mislili da će se venčati, a…
Blic pre 5 dana
Kao mogući razlog raskida sa Vukom mediji su navodili početak njene veze sa Teodosićem Jelisaveta i Vuk javno su pričali o svom odnosu i otkrili kako su se zavoleli Ljubavni život Jelisavete Orašanin mesecima unazad ne prestaje da intrigira javnost… »
Vesti dana »
Od leta do jeseni za samo 24 sata: Temperatura pada i za 10 stepeni, RHMZ upozorava na još jednu opasnost
Mondo pre 8 satijoš 29 povezanih
Studenti biciklisti dočekani u Kraljevu i Subotici: Ovacije, baklje i "Pumpaj" (VIDEO)
N1 Info pre 3 satajoš 10 povezanih
Lavrov: Duma mora da se sastoji od stranaka koje razumeju nacionalne interese Rusije
Euronews pre 56 minutajoš 34 povezane
Minut ćutanja i cveće za ubijene pse: Protest građana ispred pečenjare u Mladenovcu
Pravo u centar pre 5 sati