Povezane vesti
Raskol u pokretu „Mi snaga naroda“: Smenjeno predsedništvo, članovi tvrde da je Nestorović izmanipulisan
Serbian News Media pre 1 sat
Petoro članova Predsedništva Pokreta „Mi snaga naroda“ održalo je konferenciju za medije na kojoj su saopštili da su na jučerašnjoj Skupštini pokreta nezakonito smenjeni. Oni su izneli tvrdnje da je skupština bila nestatutarna, da su na nju dovedeni… »
MiSN: Nestorović je bolestan ili otrovan
Ozon press pre 2 sata
Petoro članova Predsedništva Pokreta Mi snaga naroda obavestilo je javnost na novoj konferenciji za štampu da su juče na Skupštini pokreta nezakonito smenjeni, da je na Skupštinu došao autobus pun naprednjaka koji su glasali iako ih niko ranije nikad… »
Smenjeni članovi "Mi snaga naroda" tvrde da je Skupština pokreta bila nezakonita: "Nestorović više nije isti čovek"
Newsmax Balkans pre 2 sata
Petoro članova Predsedništva Pokreta "Mi snaga naroda" saopštilo je da su na Skupštini pokreta nezakonito smenjeni, tvrdeći da je sednica održana suprotno Statutu i da su na nju dovedeni ljudi koji ranije nisu učestvovali u radu pokreta. Na konferenciji… »
"Nestorović došao u pratnji osamdesetak stanovnika Ćacilenda, dovezli ih autobusima i svi su glasali za koaliciju s Vulinom"
Nova pre 6 sati
Članovi predsedništva Mi snaga naroda sinoć su, ipak, uspeli da vide svog predsednika Branimira Nestorovića i to na skupštini stranke koju je zakazao upravo on. „U prostorijama stranke Mi snaga naroda sinoć je održana hajdučka, nelegalna skupština… »
Pronađen Nestorović: "Promrmljao da treba da idemo sa Vulinom u koaliciji, ljudi dovezeni autobusom da glasaju za smenu…
N1 Info pre 5 sati
Iako su u ponedeljak rekli da već sedam dana ne mogu da pronađu profesora Branimira Nestorovića, članovi predsedništva "Mi snaga naroda" u ponedeljak uveče su, ipak, videli svog predsednika i to na skupštini stranke koju je on zakazao i na kojoj se… »
Nestorović se pojavio: Smenio članove Predsedništva "Mi snaga naroda", Antonijević se žali
Blic pre 6 sati
Na sednici skupštine "Mi snaga naroda" nije bilo rasprave o izlasku na izbore niti o političkoj situaciji, nego je glasano isključivo o smeni članova predsedništva Ni sporazum sa Narodnom strankom još nije potpisan Branimir Nestorović, predsednik "Mi… »
SAZNAJEMO Pronađen Nestorović: Održao tajni sastanak na kom je odlučio da ide sa Vulinom na izbore
Nova pre 8 sati
Nakon višednevnog "nestanka" i ignorisanja sopstvenih saradnika, predsednik Pokreta "Mi snaga naroda" Branimir Nestorović pojavio se na sastanku dela članstva na kojem je odlučeno da taj pokret na predstojeće izbore izađe u koaliciji sa Pokretom… »
Nestorović se pojavio na skupštini stranke: Ilić tvrdi da su stanovnici Ćacilenda izglasali isključenje dela predsedništva Mi…
Danas pre 7 sati
Članovi predsedništva Mi snaga naroda sinoć su, ipak, uspeli da vide svog predsednika Branimira Nestorovića i to na skupštini stranke koju je zakazao upravo on. „U prostorijama stranke Mi snaga naroda sinoć je održana hajdučka, nelegalna skupština… »
Poslanik "Mi - snaga naroda": Na predlog predsednika pokreta Nestorovića glasalo se o smeni članova Predsedništva
N1 Info pre 8 sati
Na vanrednoj sednici Skupštine pokreta MI - snaga naroda nelegalno je i nelegitimno izglasana smena članova Predsedništva koji se protive koaliciji sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, dok odluka o ulasku u tu koaliciju nije doneta, izjavio je… »
"Nelegalno izglasana smena članova Predsedništva MI-snaga naroda koji se protive koaliciji sa Vulinom, a odluka o ulasku u tu…
Nova pre 8 sati
Na vanrednoj sednici Skupštine pokreta MI - snaga naroda nelegalno je i nelegitimno izglasana smena članova Predsedništva koji se protive koaliciji sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, dok odluka o ulasku u tu koaliciju nije doneta, izjavio je… »
Antonijević: Bez koalicije sa Vulinom
Danas pre 8 sati
Na vanrednoj sednici Skupštine pokreta MI – snaga naroda nelegalno je i nelegitimno izglasana smena članova Predsedništva koji se protive koaliciji sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, dok odluka o ulasku u tu koaliciju nije doneta, izjavio je… »
Antonijević za Insajder: Nelegalno izglasana smena članova Predsedništva MI-snaga naroda, koalicija sa Vulinom nije usvojena
Insajder pre 9 sati
Na vanrednoj sednici Skupštine Pokreta MI – snaga naroda nelegalno je i nelegitimno izglasana smena članova Predsedništva koji se protive koaliciji sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, dok odluka o ulasku u tu koaliciju nije doneta, izjavio je za… »
Vesti dana »
U Čačku održan protest aktivista zbog vršnjačkog nasilja u školi u Mrčajevcima
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih
Koalacija Narodna Srbija predala izbornu listu i najavila njeno povlačenje
RTS pre 9 minutajoš 39 povezanih