Povezane vesti

Debakl Srbije usred Beograda o kome se priča: "Najteža noć u mojoj karijeri"

Debakl Srbije usred Beograda o kome se priča: "Najteža noć u mojoj karijeri"

Večernje novosti pre 10 sati
Nekadašnji selektor košarkaša Srbije Igor Kokoškov prisetio se jednog od najtežih poraza reprezentacije u poslednjih deset godina. PEDJA MILOSAVLJEVIC / AFP / Profimedia Uprkos nedavnoj pobedi nad Italijanima (76:64) u drugom krugu kvalifikacija za… »
Pet godina je ćutao: Kokoškov otkrio šta se stvarno dešavalo pred kobni meč sa Italijom!

Pet godina je ćutao: Kokoškov otkrio šta se stvarno dešavalo pred kobni meč sa Italijom!

Hot sport pre 11 sati
Nekadašnji selektor Srbije Igor Kokoškov otvoreno je govorio o porazu od Italije 2021. godine i problemima koji su prethodili utakmici! 4. jul 2021. godine ostao je jedna od najbolnijih tačaka u novijoj istoriji srpske košarke. Srbija je u Beogradu… »
„Najduža noć u mojoj karijeri, 0 treninga“: Kokoškov otkrio šta se dešavalo pred poraz Srbije od Italije

„Najduža noć u mojoj karijeri, 0 treninga“: Kokoškov otkrio šta se dešavalo pred poraz Srbije od Italije

Telegraf pre 12 sati
Igor Kokoškov i danas pamti 4. jul 2021. godine kao jednu od najtežih noći u svojoj karijeri. Srbija je tada u Beogradu izgubila od Italije sa 102:95 u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju i ostala bez plasmana. Pet godina kasnije, nekadašnji… »

Vesti dana »