Povezane vesti
Muškarac ubijen sa 2 metka u glavu: Užasan zločin u selu kod Ivanjice!
Kurir pre 9 sati
U selu Opaljenik kod Ivanjice pronađeno je telo M. P. (41). Prema prvim informacijama, na telu su uočene povrede nastale od dva metka ispaljena u predelu glave. Kako nezvanično saznajemo, muškarac je živeo sam. Na licu mesta je policija, a u toku je… »
Brutalno ubistvo kod Ivanjice: Muškarac pronađen mrtav, ispaljena mu dva metka u glavu
NIN pre 9 sati
U selu Opaljenik kod Ivanjice pronađeno je telo M. P. (41). Prema prvim informacijama, na telu su uočene povrede nastale od dva metka ispaljena u predelu glave. Kako Blic piše, muškarac je živeo sam. Na licu mesta je policija, a u toku je uviđaj kojim će… »
Telo muškarca pronađeno u selu Opaljenik kod Ivanjice
Newsmax Balkans pre 9 sati
U blizini Ivanjice pronađeno je telo muške osobe, saznaje portal Newsmax Balkans. Prema dobijenim informacijama, telo mušarca pronađeno je u selu Opaljenik koje se nalazi blizu Ivanjice. U toku je detaljan uviđaj kojim rukovodi nadležno tužilaštvo.… »
Telo pronađeno u rupi za šaht! Horor u Karlovčiću, policija na licu mesta (foto)
Blic pre 10 sati
Za sada nije poznato kako je osoba stradala Identitet preminule osobe još uvek nije utvrđen U Karlovčiću je pronađeno telo u rupi koja je iskopana za postavljanje šahte za kanalizaciju. Prema prvim informacijama, policija se nalazi na licu mesta, gde je… »
Brutalno ubistvo kod Ivanjice: Pronađeno telo muškarca, napadač mu ispalio dva metka u glavu
Blic pre 10 sati
Prema saznanjima, muškarac je živeo sam Policija je na terenu i u toku je uviđaj U selu Opaljenik kod Ivanjice pronađeno je telo M. P. (41), saznaje "Blic". Prema prvim informacijama, na telu su uočene povrede nastale od dva metka ispaljena u predelu… »
Pronađeno telo u rupi za kanalizaciju: Stravičan prizor u Pećincima, policija vrši uviđaj (foto)
Kurir pre 10 sati
Telo nepoznate osobe pronađeno je danas u opštini Pećinci, u naselju Karlovčić, u prepodnevnim satima. Prema prvim informacijama, telo je pronađeno u rupi iskopanoj u sklopu radova na postavljanju kanalizacione mreže. Policija je trenutno na licu mesta i… »
Pronađeno telo muškarca kod Ivanjice: Napadač mu ispalio više metaka u glavu
Mondo pre 9 sati
U selu Opaljenik kod Ivanjice pronađeno je telo M. P. (41). Prema prvim informacijama, na telu su uočene povrede nastale od dva metka ispaljena u predelu glave. Kako se nezvanično saznaje, muškarac je živeo sam. Na licu mesta je policija, a u toku je… »
Užas u selu Opaljenik kod Ivanjice: Telo muškarca (41) pronađeno sa dve prostrelne rane na glavi!
Telegraf pre 9 sati
U selu Opaljenik u blizini Ivanjice pronađeno je telo M. P. (41), potvrđeno je za "Telegraf.rs". Pod kakvim se tačno okolnostima dogodila ova tragedija zvanično još uvek nije poznato. Prema prvim nezvaničnim informacijama sa terena, na telu nesrećnog… »
Užas u Karlovčiću: Telo pronađeno u rupi tokom radova na kanalizacionoj mreži
Nova pre 11 sati
Beživotno telo za sada nepoznate osobe pronađeno je danas prepodne u Karlovčiću, u rupi u kojoj se izvode radovi na postavljanju kanalizacione mreže. Prema informacijama objavljenim na Instagram profilu 192_rs, telo je pronađeno tokom izvođenja radova, a… »
Strašan prizor kod Pećinaca: Pronađeno telo u rupi za kanalizaciju
Telegraf pre 11 sati
Telo nepoznate osobe pronađeno je danas pre podne u mestu Karlovčić kod Pećinaca. Prema prvim informacijama, telo je pronađeno je u rupi iskopanoj u sklopu radova na postavljanju kanalizacione mreže. Za sada nije poznato da li je u pitanju nasilna smrt… »
Vesti dana »
INTERVJU Advokatica Sara el Sarag, kandidatkinja na Studentskoj listi: Studenti su budući lekari, profesori, tužioci, sudije. Ako nismo spremni da stanemo iza njih, mi budućnost nemamo
Nova pre 3 satajoš 46 povezanih
Republička izborna komisija proglasila listu „Rasim Ljajić – Ljudski“
IndeksOnline pre 35 minutajoš 81 povezana