Povezane vesti

"Mi smo veći ulov!" Izjava ajlajndera o takmičarkama šokirala Balkan: "Momci, svaka čast! A devojke..."

"Mi smo veći ulov!" Izjava ajlajndera o takmičarkama šokirala Balkan: "Momci, svaka čast! A devojke..."

Telegraf pre 2 dana
Posle upoznavanja i formiranja prvih parova u " Love Island Adria", takmičari su dobili priliku da se bolje upoznaju kroz igricu. Okupljeni kraj vatre izvlačili su kartice sa pitanjima iz posude pune leda, a odgovori su ubrzo pokazali da među pojedinim… »
Prštali poljupci u vili! Spoiler alert: Ovo su prvi parovi u Love Island Adria, nisu mogli da obuzdaju strasti

Prštali poljupci u vili! Spoiler alert: Ovo su prvi parovi u Love Island Adria, nisu mogli da obuzdaju strasti

Telegraf pre 2 dana
Spojler alert! Tekst sadrži detalje iz druge epizode "Love Islanda Adria". Ako još uvek niste pogledali i ne želite da saznate šta se sve dogodilo, preporučujemo da tekst pročitate nakon gledanja. Ljubavni šou, " Love Island Adria" počeo je sa… »
Entonija pogodili komentari devojaka nakon prve igre u "Love Island Adria", Vukašin poručio: Mi smo veći ulov!

Entonija pogodili komentari devojaka nakon prve igre u "Love Island Adria", Vukašin poručio: Mi smo veći ulov!

Telegraf pre 2 dana
" Love Island Adria" počeo je 13. septembra, od 20 časova na platformi VOYO, a sinoć, u drugoj epizodi, među učesnicima su pale prve varnice. Već drugog dana boravka u vili, takmičari su počeli otvorenije da govore o svojim simpatijama i stavovima jedni… »
"Entoni je pao test": Druga epizoda "Love Island Adria" donela prve trzavice, Lara mu ovo nije prećutala

"Entoni je pao test": Druga epizoda "Love Island Adria" donela prve trzavice, Lara mu ovo nije prećutala

Telegraf pre 2 dana
" Love Island Adria" počeo je pre dva dana, 13. septembra, kada je na platformi VOYO od 20 časova emitovana prva epizoda, a sinoć, već u drugoj epizodi došlo je do prvih trzavica među učesnicima, novih zbližavanja, ali i situacija koje su pokazale da se… »

Vesti dana »