Povezane vesti
„Hoće li se smejati ako znaju da sam bolestan?“: Bio je na vrhuncu popularnosti, a onda je u 29. godini saznao za tešku…
Nova pre 4 sati
Popularni glumac Majkl Džej Foks sinoć je nagrađen na dodeli Emi nagrada humanitarnim priznanjem „Bob Hope“ za višedecenijsko zalaganje za osobe koje žive sa Parkinsonovom bolešću i podršku istraživanjima ove bolesti. Bio je to još jedan emotivan… »
Majkl Džej Foks dobio posebno priznanje na dodeli Emi nagrada
N1 Info pre 9 sati
Glumac Majkl Džej Foks sinoć je nagrađen na dodeli Emi nagrada humanitarnim priznanjem „Bob Hope“ za višedecenijsko zalaganje za osobe koje žive sa Parkinsonovom bolešću i podršku istraživanjima te bolesti. Foks se u govoru zahvalio supruzi Trejsi Polan… »
Glumac koji se godinama bori sa Parkinsovom bolešću dobio posebno priznanje na dodeli Emi nagrada
Nova pre 11 sati
Popularni glumac Majkl Džej Foks sinoć je nagrađen na dodeli Emi nagrada humanitarnim priznanjem „Bob Hope“ za višedecenijsko zalaganje za osobe koje žive sa Parkinsonovom bolešću i podršku istraživanjima te bolesti. Foks se u govoru zahvalio supruzi… »
Emotivni govor Majkla Džej Foksa na dodeli Emi nagrada: "Brinuo sam se da će mi se smejati" FOTO
B92 pre 17 sati
Na dodeli nagrada Emi, glumcu Majklu Dž. Foksu uručena je humanitarna nagrada "Bob Houp" kao priznanje za višedecenijsko zalaganje za osobe obolele od Parkinsonove bolesti. Majkl Džej Foks je dočekan ovacijama dok je izlazio na scenu pozorišta "Pikok" u… »
Vesti dana »
Drama u Ormuskom moreuzu: Nestala dva mornara posle napada na tanker, 23 spasena
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
"Sramotna odluka": Italija produžila kontrole na granici sa Španijom zbog bezbednosnih rizika
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Republička izborna komisija proglasila listu „Studentska lista – Studenti pobeđuju“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana