Povezane vesti

"Ubeđuje me da mi treba muž i švaler": Verenica našeg glumca objavila video, komentari ne prestaju!

"Ubeđuje me da mi treba muž i švaler": Verenica našeg glumca objavila video, komentari ne prestaju!

Kurir pre 2 dana
Glumac Vahidin Prelić, koji je nakon razvoda od prve supruge pronašao ljubav kraj 23 godine mlađe Bojane Radić sa kojom se verio. Međutim zbog razlike u godinama koja iznosi više od dve decenije, mnogi ih osuđuju na društvenim mrežama. Bojana studira… »
"Ubeđuje me da mi treba švaler" Verenica našeg glumca napravila haos na mrežama - mlađa od njega 23 godine: "Dobar čiko"

"Ubeđuje me da mi treba švaler" Verenica našeg glumca napravila haos na mrežama - mlađa od njega 23 godine: "Dobar čiko"

Blic pre 2 dana
Ljubav Vahidina i Bojane bila je na prvi pogled, iako su imali sumnje zbog razlike u godinama, njihova veza je ubrzo postala ozbiljna. Bojana je kritikovala društvenu tendenciju da se žensko ponašanje krivi za muško neprimereno ponašanje. Odnos glumca… »
"Oženjeni lik sa troje dece...": 23 godine mlađa verenica našeg glumca razotkrila: Napravila haos

"Oženjeni lik sa troje dece...": 23 godine mlađa verenica našeg glumca razotkrila: Napravila haos

Telegraf pre 2 dana
Odnos glumca Vahidina Prelića (52) i njegove 23 godine mlađe verenice ne prestaje da intrigira javnost. Bojana studira psihologiju, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama gde je sada napravila pramu pometnju objavom. Bojana je, naime, podelila sa… »

Vesti dana »