Povezane vesti
"Bila sam sigurna da ću loše odabrati i da će dete patiti": Edita iskreno o ocu svog deteta
Nova pre 9 sati
Pevačica Edita Aradinović je sa nekadašnjim partnerom Nenadom Stevićem dobila ćerkicu Zoiju. Edita se potpuno posvetila odgajanju bebe, te je sada otkrila da se zbog svog detinjstva u nefunkcionalnoj porodici, dugo plašila da će svom detetu odabrati… »
"Bila sam sigurna da ću loše odabrati" Edita Aradinović put od porođaja o ocu svoje ćerke
Kurir pre 10 sati
Edita Aradinović postala je mama pre mesec dana i po dana i na svet donela ćerkicu Zoi. Pevačica je ćerku dobila sa bivšim partnerom Nenadom Stevićem. Edita i Nenad su zadržali korektan odnos nakon razlaza kako bi zajedno podizali naslednicu a ona je… »
"Bila sam sigurna da ću loše odabrati i da će dete patiti", Edita 1. put od porođaja o ocu svoje ćerke
Telegraf pre 11 sati
Edita Aradinović postala je mama pre mesec dana i po dana. Ona je sa bivšim partnerom Nenadom Stevićem dobila ćerkicu Zoiju. Par je odlučio da s eraziđe još tokom njene trudnoće, a Edita je sada otkrila kako s eslažu kao roditelji. Edita Aradinović i… »
"Bila sam sigurna da ću loše odabrati i da će dete patiti" Edita Aradinović prvi put nakon porođaja otvorila dušu o odnosu sa…
Blic pre 12 sati
Edita Aradinović i Nenad Stević su prekinuli vezu još tokom njene trudnoće, ali su zajedno dobili ćerku Zoiju. Oboje rade na tome da njihova ćerka zna da je voljena i da postoji iskrenost u njihovom odnosu. Edita Aradinović sa Nenadom Stevićem dobila je… »
"Bila sam sigurna da će dete patiti": Edita nakon porođaja otvorila dušu o odnosu sa ocem svoje ćerke
Mondo pre 12 sati
Edita Aradinović porodila se pre mesec i po dana, i dobila ćerku Zoiju. Još tokom trudnoće odlučila je da stavi tačnu na vezu sa Nenadom Stevićem, a pevačica je sada otkrila u kakvim su odnosima danas, kada su roditelji. Pogledajte kako je Edita… »
Vesti dana »
RIK: Listi Narodna Srbija nedostaje 67 pravno valjanih potpisa birača
Serbian News Media pre 6 satijoš 46 povezanih
Proglašeno pet izbornih lista Oglasio se RIK: Evo ko su nosioci i koji su rokovi za predaju kandidatura
Dnevnik pre 3 satajoš 29 povezanih