Povezane vesti

"Bila sam sigurna da ću loše odabrati i da će dete patiti": Edita iskreno o ocu svog deteta

"Bila sam sigurna da ću loše odabrati i da će dete patiti": Edita iskreno o ocu svog deteta

Nova pre 24 dana
Pevačica Edita Aradinović je sa nekadašnjim partnerom Nenadom Stevićem dobila ćerkicu Zoiju. Edita se potpuno posvetila odgajanju bebe, te je sada otkrila da se zbog svog detinjstva u nefunkcionalnoj porodici, dugo plašila da će svom detetu odabrati… »
"Bila sam sigurna da ću loše odabrati" Edita Aradinović put od porođaja o ocu svoje ćerke

"Bila sam sigurna da ću loše odabrati" Edita Aradinović put od porođaja o ocu svoje ćerke

Kurir pre 24 dana
Edita Aradinović postala je mama pre mesec dana i po dana i na svet donela ćerkicu Zoi. Pevačica je ćerku dobila sa bivšim partnerom Nenadom Stevićem. Edita i Nenad su zadržali korektan odnos nakon razlaza kako bi zajedno podizali naslednicu a ona je… »
"Bila sam sigurna da ću loše odabrati i da će dete patiti", Edita 1. put od porođaja o ocu svoje ćerke

"Bila sam sigurna da ću loše odabrati i da će dete patiti", Edita 1. put od porođaja o ocu svoje ćerke

Telegraf pre 24 dana
Edita Aradinović postala je mama pre mesec dana i po dana. Ona je sa bivšim partnerom Nenadom Stevićem dobila ćerkicu Zoiju. Par je odlučio da s eraziđe još tokom njene trudnoće, a Edita je sada otkrila kako s eslažu kao roditelji. Edita Aradinović i… »
"Bila sam sigurna da ću loše odabrati i da će dete patiti" Edita Aradinović prvi put nakon porođaja otvorila dušu o odnosu sa…

"Bila sam sigurna da ću loše odabrati i da će dete patiti" Edita Aradinović prvi put nakon porođaja otvorila dušu o odnosu sa…

Blic pre 24 dana
Edita Aradinović i Nenad Stević su prekinuli vezu još tokom njene trudnoće, ali su zajedno dobili ćerku Zoiju. Oboje rade na tome da njihova ćerka zna da je voljena i da postoji iskrenost u njihovom odnosu. Edita Aradinović sa Nenadom Stevićem dobila je… »
"Bila sam sigurna da će dete patiti": Edita nakon porođaja otvorila dušu o odnosu sa ocem svoje ćerke

"Bila sam sigurna da će dete patiti": Edita nakon porođaja otvorila dušu o odnosu sa ocem svoje ćerke

Mondo pre 24 dana
Edita Aradinović porodila se pre mesec i po dana, i dobila ćerku Zoiju. Još tokom trudnoće odlučila je da stavi tačnu na vezu sa Nenadom Stevićem, a pevačica je sada otkrila u kakvim su odnosima danas, kada su roditelji. Pogledajte kako je Edita… »

Vesti dana »