Povezane vesti
Đoković se posle 11 godina vraća na mesto gde nikada nije izgubio
Sputnik pre 2 sata
Novak Đoković vraća se u Peking posle čak 11 godina. Najbolji srpski teniser potvrdio je da će nastupiti na Kina openu, turniru za koji ga vežu fantastične uspomene – šest puta je osvajao titulu u glavnom gradu Kine. Đoković je ranije bio prijavljen… »
Đoković potvrdio da će igrati u Pekingu
Radio sto plus pre 2 sata
“Veoma sam srećan što mogu da objavim da se vraćam u Peking i što ću igrati pred vama u Nacionalnom teniskom centru. Ovo je mesto na kojem imam neverovatne uspomene i velike uspehe tokom karijere”, naveo je Đoković na Instagramu. Šestostuki šampion… »
Đoković posle 11 godina na turniru u Pekingu: Šest puta je osvajao Kina open
Newsmax Balkans pre 2 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da će igrati na ATP turniru u Pekingu, gde nije učestvovao 11 godina. Đoković je šest puta u karijeri trijumfovao na turniru u Pekingu i to 2009, 2010, 2012, 2013, 2014. i 2015. godine. "Veoma sam srećan… »
Đoković potvrdio najbolje moguće vesti! Vraća se posle 11 godina - igraće na turniru na kojem nikada nije izgubio!
Kurir pre 2 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je danas da će igrati na predstojećem turniru u Pekingu. "Veoma sam srećan što mogu da objavim da se vraćam u Peking i što ću igrati pred vama u Nacionalnom teniskom centru. Ovo je mesto na kojem imam… »
Đoković potvrdio da će igrati u Pekingu
Serbian News Media pre 2 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je danas da će igrati na predstojećem turniru u Pekingu. „Veoma sam srećan što mogu da objavim da se vraćam u Peking i što ću igrati pred vama u Nacionalnom teniskom centru. Ovo je mesto na kojem imam… »
Novak objavio veliku vest, vraća se na omiljeno mesto
Sport klub pre 3 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je da će učestvovati na ATP turniru serije 500 u Pekingu, gde se vraća posle 11 godina. Đoković u glavnom gradu Kine nije bio još od 2015. Slobodno se može reći omiljenom mestu, jer tamo još nije pretrpeo… »
Đoković potvrdio da će igrati na turniru u Pekingu
RTV pre 3 sata
PEKING - Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je danas da će igrati na ATP turniru u Pekingu. Đoković je ranije bio prijavljen za turnir u glavnom gradu Kine, a danas je na društvenim mrežama objavio da će igrati u Pekingu. Srpski teniser je… »
Đoković se oglasio prvi put posle kraha na US Openu: Potvrdio gde ćemo ga opet gledati, tamo nikada nije izgubio nijedan meč…
Nova pre 4 sati
Novak Đoković je odlučio da se oglasi po prvi put od poraza u prvom kolu US Opena i da otkrije nove detalje kalendara. Bio je prijavljen za turnir u Pekingu (30. septembar) iz serije 500, a sada je i zvanično potvrdio da se vraća na turnir na kom nikada… »
Posle 6 trijumfa Đoković potvrdio da će igrati na turniru gde ga navijači podržavaju u velikom broju
Dnevnik pre 3 sata
PEKING: Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je danas da će igrati na ATP turniru u Pekingu. Đoković je ranije bio prijavljen za turnir u glavnom gradu Kine, a danas je na društvenim mrežama objavio da će igrati u Pekingu. On nije igrao 11… »
Đoković potvrdio da će igrati na turniru u Pekingu
Politika pre 4 sati
Srpski teniser šest puta trijumfovao na turniru u ovom gradu. PEKING - Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je danas da će igrati na ATP turniru u Pekingu. Đoković je ranije bio prijavljen za turnir u glavnom gradu Kine, a danas je na… »
"Uzbuđen sam što se vraćam": Đoković ide na mesto gde nikad nije poražen, biće teže nego ikad
Mondo pre 4 sati
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković, potvrdio je da će igrati na turniru u Pekingu posle više od deceniju. Srpski as je na ovom prestižnom događaju u Kini imao dosta uspeha, pošto je u šest nastupa isto toliko puta podigao pehar. Đoković ima… »
Vreme je za trofej: Đoković se vraća na turnir gde ima 6 titula i nijedan poraz!
Hot sport pre 4 sati
Nije igrao ovde 11 godina! Novak Đoković će se posle više od decenije vratiti na turnir u Pekingu. Srpski teniser potvrdio je da će učestvovati na Kina Openu, ATP turniru iz serije 500 koji će biti održan u kineskoj prestonici. Poslednji put Đoković je u… »
Novak Đoković potvrdio povratak na turnir gde nikada nije izgubio meč
Danas pre 4 sati
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković je potvrdio da će se vratiti u Peking posle 11 godina odsustva iz ovog grada. On će će igrati na ATP 500 turniru (od 30. septembra do 11. oktobra) na kojem nikada nije izgubio. Đoković je porukom na kineskom i… »
Đoković ponovo u Pekingu – povratak na mesto bez poraza
RTS pre 4 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nastupiće na ovogodišnjem turniru u Pekingu, potvrdili su organizatori turnira. Đoković se na mesto velikih uspeha vraća prvi put od 2015. godine, a u kineskoj prestonici još ne zna za poraz. Turnir iz serije ATP 500… »
Đoković se vraća na turnir na kom nikad nije izgubio
B92 pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković vraća se u Peking posle 11 godina. Đoković će nastupiti u kineskoj prestonici na turniru iz serije 500. "Vrlo sam srećan što objavljujem da se posle mnogo godina vraćam u Peking na Kina Open. Vrlo sam uzbuđen što se vraćam i… »
Novak Đoković potvrdio, vraća se na mesto najvećeg uspeha: "Vrlo sam srećan što objavljujem..."
Telegraf pre 4 sati
Peking je obećani grad za Đokovića. Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković javio se na društvenim mrežama i potvrdio da će se vratiti u Peking posle 11 godina odsustva iz ovog grada! Nole će igrati na ATP 500 turniru na kojem nikada nije izgubio… »
Rafa Nadal pisao istoriju tenisa sa Novakom i Rodžerom: Oprobao se u novom, "najpopularnijem" sportu na svetu
Telegraf pre 6 sati
Rafael Nadal je ostavio veliki, neizbrisiv trag u svetu tenisa. Sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom je ispisao istoriju ovog sporta, bio član velike trojke i osvojio gotovo sve što se osvojiti može. Vlasnik je 22 Grend slema, od čega je čak 14… »
Maštala da se uda za Novaka, sada je Marta Kostjuk o njemu izrekla neverovatne reči: "Zbog ovoga mu se divim"
Telegraf pre 6 sati
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, imao je bolan US Open, gde je prvi put posle 20 godina ispao u prvom kolu. Ipak, ono što je Đoković uradio, i dalje je inspiracija za nove generacije i tenisere i teniserke koji su sada u samom vrhu ovog… »
Potez Novaka za divljenje: Bio među najboljima na svetu, ne igra 335 dana na ATP turu, otkrio gest Đokovića
Telegraf pre 8 sati
Bio je Holger Rune deseti na svetu kada je pre gotovo godinu dana zaradio povredu Ahilove tetive, nakon koje nije igrao do sada... Iako nikada nije prošao dalje od četvrtfinala Grend slema, pored svih uspeha u karijeri će najviše pamtiti prvi veliki… »
Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal će posle ove izjave biti poštovani još više - zato su najveći!
Telegraf pre 8 sati
Velika trojka - Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal, napravila je uspehe u svetu tenisa koji možda nikada neće moći da budu nadmašeni. Iako su tu sada Karlos Alkaraz i Janik Siner, ceo teniski svet i dalje priča o Federeru i Nadalu, kao i Noletu… »
Kraj zlatne ere posle kraha Novaka: Posle 24 godine se sve promenilo u tenisu, ovako nešto će teško biti viđeno
Nova pre 9 sati
Kada je ovog ponedeljka i Novak Đoković ispao iz Top 10 postalo je jasno da je "zlatna era" ili "era Velike trojke" gotova. To znači da je Srbin okončano karijeru, već da je prekinut nestvarni kontinuitet. Najbolji teniser svih vremena je neočekivano… »
Vesti dana »
RIK: Listi Narodna Srbija nedostaje 67 pravno valjanih potpisa birača
N1 Info pre 2 satajoš 43 povezane
U Srbiji pretežno sunčano i toplije, temperature do 29 stepeni
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 32 povezane
Suze zbog Tačija, protestna šetnja u Prištini i nasrtaj na sedište Euleksa
BBC News pre 13 minutajoš 214 povezane
Proglašeno pet izbornih lista Oglasio se RIK: Evo ko su nosioci i koji su rokovi za predaju kandidatura
Dnevnik pre 3 minutajoš 19 povezanih