Povezane vesti

Snimak sastanka Nestorovićevog pokreta: Priznali da se dogovaraju sa Andrejem Vučićem, Vulinu bi dali "što Rusi budu tražili"…

Snimak sastanka Nestorovićevog pokreta: Priznali da se dogovaraju sa Andrejem Vučićem, Vulinu bi dali "što Rusi budu tražili"…

Nova pre 28 minuta
Nova.rs došla je do ekskluzivnog snimka sa sastanka rukovodstva Pokreta "Mi snaga naroda", održanog usred žestokog sukoba zbog moguće koalicije sa Aleksandrom Vulinom, na kojem su funkcioneri pokreta međusobno izneli niz do sada nepoznatih detalja. Na… »
VIDEO Snimak sa sastanka Nestorovićevog pokreta: Razgovor sa Andrejem Vučićem i šta Rusi traže

VIDEO Snimak sa sastanka Nestorovićevog pokreta: Razgovor sa Andrejem Vučićem i šta Rusi traže

Radio 021 pre 1 sat
Prema snimcima sa sastanka rukovodstva pokreta "Mi - Snaga naroda", potpredsednik Borislav Antonijević potvrđuje da se sastao sa Andrejem Vučićem, ali negira da je sa njim razgovarao o ministarstvima i funkcijama. Novinari portala Nova došli su do snimka… »
"Nestorovićev pokret planirao koaliciju sa SNS posle izbora, kako bi Vulin dobio ministarstvo": Stižu reakcije posle snimka sa…

"Nestorovićev pokret planirao koaliciju sa SNS posle izbora, kako bi Vulin dobio ministarstvo": Stižu reakcije posle snimka sa…

Nova pre 2 sata
Ekskluzivni snimak sa sastanka rukovodstva Pokreta "Mi snaga naroda", koji je objavila Nova.rs, izazvao je burne reakcije javnosti i političkih analitičara zbog detalja razgovora funkcionera pokreta o Andreju Vučiću, Aleksandru Vulinu i onome "što Rusi… »
Drama u 'Mi - snaga naroda' - ko je 'izdajnik iz Moskve', a ko 'izdajnik iz Velike Britanije'

Drama u 'Mi - snaga naroda' - ko je 'izdajnik iz Moskve', a ko 'izdajnik iz Velike Britanije'

BBC News pre 5 sati
Branimir Nestorović, lider stranke 'Mi - snaga naroda', otvoreno je govorio o 'dogovorima iz Moskve o pravljenju širokog predizbornog bloka proruskih snaga' u Srbiji, ali bivši visoki zvaničnici njegove stranke žestoko reaguju na njegove postupke… »
Slučaj „Nestorović i ljudi iz Rusije“

Slučaj „Nestorović i ljudi iz Rusije“

Nedeljnik pre 5 sati
Izjava doktora i lidera pokreta „Mi – snaga naroda“ Branimira Nestorovića o „zahtevima ljudi iz Ruske federacije“ da okupi rusofilski blok pred izbore u Srbiji ogolila je ono o čemu se često govori uvijeno – pitanje spoljnih uticaja na „izbornu ponudu“… »
Drama u ‘Mi – snaga naroda’ – ko je ‘izdajnik iz Moskve’, a ko ‘izdajnik iz Velike Britanije’

Drama u ‘Mi – snaga naroda’ – ko je ‘izdajnik iz Moskve’, a ko ‘izdajnik iz Velike Britanije’

Južne vesti pre 6 sati
Mi snaga naroda/YouTube/screenshot Mastilo kojim je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, raspisao vanredne parlamentarne izbore još se nije ni osušilo, a već je ispisana jedna od najčudnijih predizbornih priča. U parlamentarnoj stranci „Mi – snaga… »

Danas pre 6 sati
Mastilo kojim je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, raspisao vanredne parlamentarne izbore još se nije ni osušilo, a već je ispisana jedna od najčudnijih predizbornih priča. U parlamentarnoj stranci „Mi – snaga naroda“, na čijem je čelu lekar Branimir… »
Izborni presek: ‘Vanzemaljac’ Nestorović o ‘zahtevima i dogovorima iz Moskve’

Danas pre 13 sati
Mastilo kojim je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, raspisao v anredne parlamentarne izbore još se nije ni osušilo, a već je ispisana jedna od najčudnijih predizbornih priča. U parlamentarnoj stranci „Mi – snaga naroda“, na čijem je čelu lekar Branimir… »

Južne vesti pre 13 sati
Mi snaga naroda/YouTube/screenshot Mastilo kojim je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, raspisao v anredne parlamentarne izbore još se nije ni osušilo, a već je ispisana jedna od najčudnijih predizbornih priča. U parlamentarnoj stranci „Mi – snaga… »
Izborni presek: 'Vanzemaljac' Nestorović o 'zahtevima i dogovorima iz Moskve'

Izborni presek: 'Vanzemaljac' Nestorović o 'zahtevima i dogovorima iz Moskve'

Radio 021 pre 13 sati
Branimir Nestorović, lider stranke 'Mi snaga naroda', otvoreno govorio o dogovorima iz Moskve o pravljenju širokog predizbornog bloka proruskih snaga u Srbiji. Mi snaga naroda/YouTube/screenshot Mastilo kojim je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije… »

Vesti dana »