Povezane vesti
"Jel popio batine?": Jovana Jeremić sa Tigrom "pecnula" bivšeg pekara, Karleuša uskočila: "Tog će..."
Telegraf pre 2 dana
Voditeljka Jovana Jeremić uskoro planira venčanje s Milošem Stojanovićem Tigrom, a sada je otkrila detalje i pecnula bivšeg. Njihova ljubav je brzo planula, a sada su otkrili kako je došlo do poznanstva. Jovana je rekla da joj je Tigar pomogao kada je… »
Jovana Jeremić i Tigar otkrili koliko im je trajao najduži intimni odnos: Svi su ostali zabezeknuti!
Telegraf pre 2 dana
Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić je gostujući u Amidži šouu, zajedno sa svojim partnerom Milošem Stojanovićem Tigrom, progovorila o njihovom intimnom životu. Kako je Jovana priznala, njih dvoje su na početku njihovog odnosa imali veoma dugačak… »
"Patila sam, bila sam izdana" Jovana Jeremić prvi put otkrila kako je upoznala Tigra: "Imala sam veliki problem, on ga je…
Blic pre 2 dana
Jovana ističe da je Miloš zahtevan, ali da ga veoma poštuje i brine se o njemu. Ponovno su se sreli slučajno na proslavi, nakon čega su započeli vezu i postali nerazdvojni. Voditeljka Jovana Jeremić uskoro planira venčanje as Milošem Stojanovićem Tigrom… »
Jovana Jeremić sa Tigrom otišla u školu po ćerku, pa se oglasila: "Čovek bez porodice je kao..."
Telegraf pre 3 dana
Ćerka Jovane Jeremić ove godine je krenula u drugi razred osnovne škole i voditeljka je jako ponosna na to u kako odgovornu i disciplinovanu devojčicu raste. Ona je podelila selfi danas nakon što je otišla po ćerkicu nakon njene nastave. Jovana, Tigar i… »
"Sve je manje važno od porodice" Jovana Jeremić sa verenikom otišla po ćerku u školu: "Lea ga je prihvatila najbolje od svih…
Blic pre 3 dana
Jovana je pričala o životu sa dečkom Milošem, ističući njegovu zahtevnost i svoje poštovanje prema njemu. Njena ćerka Lea je veoma dobro prihvatila Miloša, jer ga smatra poštenim, iskrenim i pažljivim muškarcem. Ćerka Jovane Jeremić ove godine je krenula… »
Vesti dana »
Ursula fon der Lajen odlaže posetu Srbiji i BiH zbog predstojećih izbora
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 52 povezane
Partizan poražen od Paoka uz zvuk sirene, greške skupo koštale crno-bele u Atini
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih
RIK proglasio izbornu listu “Autentična desnica - dr Miloš Jovanović”
RTS pre 8 minutajoš 22 povezane