Povezane vesti
Blic slavi 30 godina Autorski tekst Aleksandra Vučića: Mojih 30 godina u politici
Blic pre 24 dana
Nikome nije prijatno da gubi. Ali sam upravo tada naučio nešto što će mi kasnije mnogo značiti: u politici nema prečice. Nikada nisam želeo slabiju Srbiju da bih ja bio jači. Želeo sam jaču Srbiju. Verovatno sam jedan od retkih političara u Srbiji, možda… »
Vučić: Kosovo najteže pitanje u karijeri, poslednje dve godine među najtežim zbog obojene revolucije
Glas Zaječara pre 24 dana
Predsednik Srbije i nosilac liste "Ujedinjena Srbija" za predstojeće parlamentarne izbore Aleksandar Vučić naveo je u autorskom tekstu "Mojih 30 godina u politici" da je Kosovo i Metohija najteže pitanje sa kojim je se suočavao, dok poslednje dve godine… »
Vučić: Kosovo najteže pitanje u karijeri, poslednje dve godine među najtežim zbog obojene revolucije
Danas pre 24 dana
Predsednik Srbije i nosilac liste „Ujedinjena Srbija“ za predstojeće parlamentarne izbore Aleksandar Vučić naveo je u autorskom tekstu „Mojih 30 godina u politici“ da je Kosovo i Metohija najteže pitanje sa kojim je se suočavao, dok poslednje dve godine… »
Vučić: "Kosovo najteže pitanje u karijeri, poslednje dve godine među najtežim zbog obojene revolucije"
Nova pre 24 dana
Predsednik Srbije i nosilac liste "Ujedinjena Srbija" za predstojeće parlamentarne izbore Aleksandar Vučić naveo je u autorskom tekstu "Mojih 30 godina u politici" da je Kosovo i Metohija najteže pitanje sa kojim je se suočavao, dok poslednje dve godine… »
Vučić o 30 godina u politici: Najteže pitanje bilo Kosovo, poslednje dve godine teške zbog obojene revolucije
Radio 021 pre 24 dana
Kandidat za premijera Srbije i nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić naveo je u autorskom tekstu "Mojih 30 godina u politici" da je Kosovo i Metohija najteže pitanje sa kojim je se suočavao. On je naveo i da poslednje dve godine smatra "među… »
Vučić: "Kosovo najteže pitanje u karijeri, poslednje dve godine među najtežim zbog obojene revolucije"
N1 Info pre 24 dana
Vesti dana »
Studentska lista održala skup u Nišu pod nazivom "Raskršće": "Pred društvom je izbor kakvu državu želimo"(FOTO, VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 22 povezane
Republička izborna komisija donela odluku o tačnom broju birača sa glasačkim pravom
Insajder pre 4 satijoš 9 povezanih
RIK odbio prigovor Studentske liste o biračkim mestima u inostranstvu
Glas Zaječara pre 5 satijoš 10 povezanih
Kremlj pozdravio Trampov predlog za izbor novog predsednika Ukrajine
N1 Info pre 5 satijoš 110 povezanih
Hladni front stigao u Srbiju: Naredne nedelje kiša, duvaće jak vetar, a ovog dana temperatura će pasti na 3°C
Telegraf pre 1 danjoš 35 povezanih