Povezane vesti

Blic slavi 30 godina Autorski tekst Aleksandra Vučića: Mojih 30 godina u politici

Blic slavi 30 godina Autorski tekst Aleksandra Vučića: Mojih 30 godina u politici

Blic pre 1 dan
Nikome nije prijatno da gubi. Ali sam upravo tada naučio nešto što će mi kasnije mnogo značiti: u politici nema prečice. Nikada nisam želeo slabiju Srbiju da bih ja bio jači. Želeo sam jaču Srbiju. Verovatno sam jedan od retkih političara u Srbiji, možda… »
Vučić: Kosovo najteže pitanje u karijeri, poslednje dve godine među najtežim zbog obojene revolucije

Vučić: Kosovo najteže pitanje u karijeri, poslednje dve godine među najtežim zbog obojene revolucije

Glas Zaječara pre 1 dan
Predsednik Srbije i nosilac liste "Ujedinjena Srbija" za predstojeće parlamentarne izbore Aleksandar Vučić naveo je u autorskom tekstu "Mojih 30 godina u politici" da je Kosovo i Metohija najteže pitanje sa kojim je se suočavao, dok poslednje dve godine… »

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije i nosilac liste „Ujedinjena Srbija“ za predstojeće parlamentarne izbore Aleksandar Vučić naveo je u autorskom tekstu „Mojih 30 godina u politici“ da je Kosovo i Metohija najteže pitanje sa kojim je se suočavao, dok poslednje dve godine… »
Vučić: "Kosovo najteže pitanje u karijeri, poslednje dve godine među najtežim zbog obojene revolucije"

Vučić: "Kosovo najteže pitanje u karijeri, poslednje dve godine među najtežim zbog obojene revolucije"

Nova pre 1 dan
Predsednik Srbije i nosilac liste "Ujedinjena Srbija" za predstojeće parlamentarne izbore Aleksandar Vučić naveo je u autorskom tekstu "Mojih 30 godina u politici" da je Kosovo i Metohija najteže pitanje sa kojim je se suočavao, dok poslednje dve godine… »
Vučić o 30 godina u politici: Najteže pitanje bilo Kosovo, poslednje dve godine teške zbog obojene revolucije

Vučić o 30 godina u politici: Najteže pitanje bilo Kosovo, poslednje dve godine teške zbog obojene revolucije

Radio 021 pre 1 dan
Kandidat za premijera Srbije i nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić naveo je u autorskom tekstu "Mojih 30 godina u politici" da je Kosovo i Metohija najteže pitanje sa kojim je se suočavao. On je naveo i da poslednje dve godine smatra "među… »

N1 Info pre 1 dan

Vesti dana »