Povezane vesti

"Prodao bih kola, lanac, stvari iz kuće..." Pevač se pokajao što je ušao u rijaliti: Sve bih dao samo da više nikad ne uđem…

"Prodao bih kola, lanac, stvari iz kuće..." Pevač se pokajao što je ušao u rijaliti: Sve bih dao samo da više nikad ne uđem…

Kurir pre 8 sati
Reper i pevač Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob (36), nakon više od godinu dana vratio se na scenu i priznaje da mu je publika nedostajala. Prvi nastup posle duže pauze desio se u Lincu u klubu "Nine". - Napravio sam pauzu od nastupa godinu dana… »
"Prodao bih stvari iz kuće, kola, lanac, ma sve što imam samo da ne uđem tamo": Pevač (36) o učešću u rijalitiju

"Prodao bih stvari iz kuće, kola, lanac, ma sve što imam samo da ne uđem tamo": Pevač (36) o učešću u rijalitiju

Blic pre 10 sati
Navodi da je u rijaliti ušao iz finansijskih razloga, ali sada smatra da je to bila njegova najveća greška. Da može da vrati vreme, prodao bi svoje stvari umesto da učestvuje u rijalitiju. Reper i pevač Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob (36), 2015… »
"Prodao bih kola, lanac, sve što imam samo da nisam ušao u rijaliti": Vuk Mob o najvećem porazu u životu

"Prodao bih kola, lanac, sve što imam samo da nisam ušao u rijaliti": Vuk Mob o najvećem porazu u životu

Telegraf pre 19 sati
Vuk Mob se posle više od godinu dana pauze vraća nastupima, a u emotivnoj ispovesti otvoreno je govorio o periodu života zbog kojeg se i danas kaje. Reper priznaje da bi, kada bi mogao da vrati vreme, prodao sve što ima samo da ne uđe u rijaliti. Otkrio… »

Vesti dana »