Povezane vesti
Kroz kampanju “Moj si tip” prikupljeno više od 350 jedinica krvi
Dnevnik pre 25 dana
Kampanja dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su i ove godine zajednički realizovali kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena, a tokom 18 akcija, organizovanih na Lidlovim parkinzima od juna do avgusta, prikupljeno je 357… »
Kroz kampanju "Moj si tip" prikupljeno više od 350 jedinica krvi
Telegraf pre 25 dana
Kampanja dobrovoljnog davanja krvi "Moj si tip", koju su i ove godine zajednički realizovali kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena, a tokom 18 akcija, organizovanih na Lidlovim parkinzima od juna do avgusta, prikupljeno je 357… »
Kroz kampanju „Moj si tip“ prikupljeno više od 350 jedinica krvi
BizLife pre 25 dana
Kampanja dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su i ove godine zajednički realizovali kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena, a tokom 18 akcija, organizovanih na Lidlovim parkinzima od juna do avgusta, prikupljeno je 357… »
Kroz kampanju „Moj si tip“ prikupljeno više od 350 jedinica krvi
Nedeljnik pre 25 dana
Kampanja „Moj si tip“ prikupila 357 jedinica krvi. Svaka može spasiti život
Luftika pre 25 dana
Pratite Luftika na Google vestima ★ Pratite Jedna poruka može zvučati kao ljubavna, a zapravo biti poziv koji nekome može spasiti život. Upravo na toj ideji zasnovana je kampanja dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su zajednički realizovali Lidl… »
Vesti dana »
Pred nama je prava jesen, poznato kada stiže novo zahlađenje: Čubrilo donosi prognozu vremena za naredne dane
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane
Saudijska Arabija: Aerodrom u Rijadu ostaje zatvoren zbog novih pretnji Huta
Insajder pre 2 satajoš 50 povezanih
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih