Povezane vesti

Kroz kampanju “Moj si tip” prikupljeno više od 350 jedinica krvi

Kroz kampanju “Moj si tip” prikupljeno više od 350 jedinica krvi

Dnevnik pre 7 sati
Kampanja dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su i ove godine zajednički realizovali kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena, a tokom 18 akcija, organizovanih na Lidlovim parkinzima od juna do avgusta, prikupljeno je 357… »
Kroz kampanju "Moj si tip" prikupljeno više od 350 jedinica krvi

Kroz kampanju "Moj si tip" prikupljeno više od 350 jedinica krvi

Telegraf pre 7 sati
Kampanja dobrovoljnog davanja krvi "Moj si tip", koju su i ove godine zajednički realizovali kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena, a tokom 18 akcija, organizovanih na Lidlovim parkinzima od juna do avgusta, prikupljeno je 357… »
Kroz kampanju „Moj si tip“ prikupljeno više od 350 jedinica krvi

BizLife pre 8 sati
Kampanja dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su i ove godine zajednički realizovali kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena, a tokom 18 akcija, organizovanih na Lidlovim parkinzima od juna do avgusta, prikupljeno je 357… »

Nedeljnik pre 9 sati
Kampanja „Moj si tip“ prikupila 357 jedinica krvi. Svaka može spasiti život

Kampanja „Moj si tip“ prikupila 357 jedinica krvi. Svaka može spasiti život

Luftika pre 10 sati
Pratite Luftika na Google vestima ★ Pratite Jedna poruka može zvučati kao ljubavna, a zapravo biti poziv koji nekome može spasiti život. Upravo na toj ideji zasnovana je kampanja dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su zajednički realizovali Lidl… »

Vesti dana »