Povezane vesti
Kroz kampanju “Moj si tip” prikupljeno više od 350 jedinica krvi
Dnevnik pre 7 sati
Kampanja dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su i ove godine zajednički realizovali kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena, a tokom 18 akcija, organizovanih na Lidlovim parkinzima od juna do avgusta, prikupljeno je 357… »
Kroz kampanju "Moj si tip" prikupljeno više od 350 jedinica krvi
Telegraf pre 7 sati
Kampanja dobrovoljnog davanja krvi "Moj si tip", koju su i ove godine zajednički realizovali kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena, a tokom 18 akcija, organizovanih na Lidlovim parkinzima od juna do avgusta, prikupljeno je 357… »
Kroz kampanju „Moj si tip“ prikupljeno više od 350 jedinica krvi
BizLife pre 8 sati
Kampanja dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su i ove godine zajednički realizovali kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena, a tokom 18 akcija, organizovanih na Lidlovim parkinzima od juna do avgusta, prikupljeno je 357… »
Kroz kampanju „Moj si tip“ prikupljeno više od 350 jedinica krvi
Nedeljnik pre 9 sati
Kampanja „Moj si tip“ prikupila 357 jedinica krvi. Svaka može spasiti život
Luftika pre 10 sati
Pratite Luftika na Google vestima ★ Pratite Jedna poruka može zvučati kao ljubavna, a zapravo biti poziv koji nekome može spasiti život. Upravo na toj ideji zasnovana je kampanja dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su zajednički realizovali Lidl… »
Vesti dana »
Ponuda na izbornom listiću se uvećava: Deo opozicije odustao, drugi deo o tome ne razmišlja
N1 Info pre 48 minutajoš 48 povezanih
Marko Ivović džoker sa klupe: "Nesigurnost je prisutna, protiv Belgije na pobedu"
Dnevnik pre 4 minutajoš 26 povezanih
Svedok koji je preživeo logor OVK-a za Insajder: Sa Rugovinim ljudima obračunavali su se kao sa Srbima (VIDEO)
Insajder pre 28 minutajoš 308 povezanih
Džaka veliča ratne zločince sa Kosova i Metohije: Jednom je poslao posebnu poruku nakon presude
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih